ανοιξαν οι καλπες - Οι πιο κρισιμες εκλογες για τη Γαλλια και την Ευρωπη

ανοιξαν οι καλπες - Οι πιο κρισιμες εκλογες για τη Γαλλια και την Ευρωπη
Η ψηφοφορία για τον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών του 2024 στη Γαλλία αρχίζει. Η Ακροδεξιά σημείωσε σημαντικά κέρδη στον πρώτο γύρο, ωστόσο τα κεντρώα και τα αριστερά κόμματα σχηματίζουν συνασπισμό κατά του RN (Εθνική Συσπείρωση) και εναντίον της Ακροδεξιάς γενικότερα. Οι κάλπες ανοίγουν την Κυριακή (07/07) στις 08:00 (τοπική ώρα) και κλείνουν στις 18:00 (τοπική ώρα) στις κωμοπόλεις και στις μικρές πόλεις και στις 20:00 (τοπική ώρα) στις μεγαλύτερες πόλεις

Κύκλωμα δημοτικών υπαλλήλων εκβίαζαν καταστηματάρχες - 700.000 τον χρόνο ο τζίρος - 14 συλλήψεις - Ανακοίνωση από τον Δήμο της Αθήνας: «Μηδενική ανοχή στη διαφθορά». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Με επικεφαλής τον Κασσελάκη συνεδρίασε Κυριακή η Οικονομική Επιτροπή - Σε οικονομικό κραχ τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ. ***** Ψυχικό: Την Πέμπτη (11/7) η απολογία του κατηγορούμενου για την εκτέλεση του τοπογράφου - Τα δρομολόγια, οι υπόγειες πληροφορίες και η κρύπτη στο σπίτι του 44χρονου «δένουν» την υπόθεση. ***** Ανδρουλάκης: Το «επιτελικό κράτος» είναι μια κλειστή ομάδα εξουσίας. ***** Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η ανάταξη του ΕΣΥ αποτελεί μια από τις μείζονες προτεραιότητές μας» - Ιδιωτικό έργο θα μπορούν να παρέχουν οι γιατροί του ΕΣΥ. ***** Γαλλία: Μεγάλη ξανά η συμμετοχή στις βουλευτικές εκλογές - Ξεπερνά και αυτή του πρώτου γύρου.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Με χρήση drones ο Δήμος Μαραθώνος επιχειρεί να εντοπίζει τις ανεξέλεγκτες εναποθέσεις απορριμμάτων

Ο
Δήμος Μαραθώνος, επιχειρεί να προστατεύσει ανθρώπους και περιβάλλον, από όσους απορρίπτουν κηπευτικά υπολείμματα και άλλα ογκώδη αντικείμενα σε χώρους που δεν επιτρέπονται. Ειδικότερα, η Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Συντήρησης Υποδομών ενημερώνει τους κατοίκους του Δήμου Μαραθώνος ότι, προκειμένου να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την ανεξέλεγκτη, παράνομη και ασυνείδητη εναπόθεση κλαδευτικών-κηπευτικών υπολειμμάτων και ογκωδών αντικείμενων, όπως στρώματα, έπιπλα κ.λπ., σε απολύτως ακατάλληλα μέρη, θα έχει πλέον τη συνδρομή της 24ωρης εναέριας περιπολίας των drones που ήδη χρησιμοποιούνται για την πυροπροστασία.
Όπως αναφέρει ο Δήμος Μαραθώνος σε ανακοίνωση του: «Τα υλικά αυτά είναι ιδιαιτέρως εύφλεκτα και, πέρα από την απαράδεκτη εικόνα που δίνουν στον τόπο μας εν μέσω τουριστικής περιόδου, εγκυμονούν και σοβαρό κίνδυνο για την εκδήλωση πυρκαγιάς και η αυστηρότερη επιτήρηση, ιδίως των σημείων όπου συνήθως εγκαταλείπονται, κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη. Υπενθυμίζουμε ότι η ανεξέλεγκτη εναπόθεση απαγορεύεται και τιμωρείται αυστηρά με πρόστιμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού Κανονισμού Καθαριότητας, ενώ σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς, έστω και εξ αμελείας, ο νέος Ποινικός Κώδικας επισύρει στον υπαίτιο σοβαρές ποινές».

Όπως αναφέρει ο Δήμος Μαραθώνος, η νόμιμη διαδικασία για την απομάκρυνση των κλαδευτικών-κηπευτικών υπολειμμάτων και των ογκωδών αντικειμένων είναι:
  1. Η εναπόθεσή τους σε ελεγχόμενο χώρο μέχρι να απομακρυνθούν από ειδικά συνεργεία του Δήμου μας, υποβάλλοντας αίτημα ΕΔΩ: https://eservices.marathon.gr/case/anafora-aitima-dimoti/ και αναφέροντας οπωσδήποτε ΑΦΜ και τηλέφωνο επικοινωνίας. Να τονίσουμε ότι, λόγω του, κυριολεκτικά, τεράστιου όγκου κλαδευτικών-κηπευτικών απορριμμάτων που παράγεται καθημερινά στο Δήμο μας, για την αποκομιδή τηρείται σειρά προτεραιότητας. Ζητούμε την κατανόησή σας.
  2. Η μεταφορά τους με ίδια μέσα και η εναπόθεσή τους χωρίς χρέωση στο Σταθμό Μεταφόρτωσης, στο 6ο Χιλιόμετρο της Λ. Διονύσου, εργάσιμες ημέρες και ώρες από 08:00 έως και 18:00.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ