Σε θέση μάχης στον ΣΥΡΙΖΑ για την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή. ***** ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε «ομηρία» οι αγρότες - Colpo grosso με τις πληρωμές των ενισχύσεων. ***** Βρετανία: Δικηγόρος, απόγονος σκλάβων και φίλος… του Ομπάμα ο νέος Υπουργός Εξωτερικών. ***** Βρετανία: Πρώτη κίνηση Στάρμερ - Καταργεί το «σχέδιο Ρουάντα» των Τόρις για το μεταναστευτικό. ***** Μπάιντεν: Μόνο ο Θεός μπορεί να με βγάλει από την κούρσα, μπορώ να κερδίσω τον Τραμπ. ***** Μπορέλ: Οι «Ασπίδες» δείχνουν πώς η Ε.Ε. μπορεί να δράσει αποτελεσματικά ως ναυτική δύναμη ασφάλειας.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

Τσίπρας-Ιμάμογλου για τον ρόλο των προοδευτικών δυνάμεων

«Έχω δουλέψει ιδιαίτερα για την ελληνοτουρκική φιλία, για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και πιστεύω ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια, ιδιαίτερα οι προοδευτικές δυνάμεις, οι προοδευτικοί πολιτικοί, την προσπάθεια για την καλυτέρευση των σχέσεων των δύο χωρών, αλλά και για να δημιουργήσουμε, όπως είναι το όραμά μας, μια κοινωνία ειρήνης, ισότητας και αλληλεγγύης».
Τα παραπάνω τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την υποδοχή του από τον Δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.
Από την πλευρά του ο κ. Ιμάμογλου, αφού ευχαρίστησε τον πρώην Πρωθυπουργό για την επίσκεψη, δήλωσε: «Η Ελλάδα είναι μια γειτονική χώρα και οι σχέσεις μας είναι πολύ σημαντικές, ιδιαίτερα σε μένα» τόνισε χαρακτηριστικά και καλωσόρισε τον Αλ.Τσίπρα «τόσο ως Δήμαρχος όσο και ως Σοσιαλδημοκράτης». 


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ