Θριαμβος για τον Κιρ Σταρμερ και τους Εργατικους - Ξανα στην εξουσια μετα από 14 χρονια

Θριαμβος για τον Κιρ Σταρμερ και τους Εργατικους - Ξανα στην εξουσια μετα από 14 χρονια
Ο ηγέτης των Εργατικών Κιρ Στάρμερ δήλωσε ότι η χώρα ψήφισε για αλλαγή και ότι είναι η ώρα για το κόμμα του ν’ ανταποκριθεί στις προσδοκίες, μιλώντας μετά τη σαρωτική νίκη στις βρετανικές εκλογές, συγκεντρώνοντας 410 έδρες, από τις συνολικά 650 του Κοινοβουλίου. «Απόψε οι άνθρωποι εδώ και σε ολόκληρη τη χώρα μίλησαν και είναι έτοιμοι για την αλλαγή», δήλωσε ο Στάρμερ. «Η αλλαγή αρχίζει ακριβώς εδώ», τόνισε. Οι δημοσκοπήσεις που είχαν δει το φως της δημοσιότητας νωρίτερα, έδειχναν ότι το Εργατικό Κόμμα κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές με καθαρή πλειοψηφία, τοποθετώντας τον Στάρμερ σε τροχιά ανάληψης της πρωθυπουργίας από τον Ρίσι Σούνακ, θέτοντας τέρμα σε μία περίοδο 14 ετών συντηρητικών Κυβερνήσεων στη Βρετανία

Νέος Πρωθυπουργός της Βρετανίας ο Κιρ Στάρμερ: Θρίαμβος των Εργατικών με 410 έδρες - Προς παραίτηση από τους Τόρις ο Σούνακ. ***** Κυβερνητική φθορά δείχνουν οι πρώτες δημοσκοπήσεις μετά από ευρωεκλογές - Κλίμα απογοήτευσης επικρατεί στην κοινωνία για τις επιδόσεις της Ν.Δ. ***** «Κεραυνοί» κατά Κυβέρνησης από τον Σύνδεσμο Πετρελαιοειδών - Για παρεμβάσεις στην αγορά καταγγέλλει ο Πρόεδρος του ΣΕΕΠΕ Γιάννης Αληγιζάκης. ***** Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τη «μαφία της Μυκόνου» για τη δολοφονία του τοπογράφου. ***** Τραγωδία στην Πάρο: Πλαγιομετωπική σύγκρουση οχημάτων - Νεκροί δύο νεαροί. ***** Η περιουσία του Αντώνη Ρέμου δεσμεύτηκε για φοροδιαφυγή - «Δεν μας κάλεσαν ποτέ για εξηγήσεις» απαντά ο τραγουδιστής. ***** Βόρεια Μακεδονία: «Αμφιβάλω εάν η Ελλάδα συμπεριφέρεται πολύ υπεύθυνα απέναντι στη Συμφωνία των Πρεσπών», λέει η Σιλιανόφσκα. ***** «Δεν πάω πουθενά», επιμένει ο Μπάιντεν.

Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ για ακρίβεια: Τρία κακά μαντάτα τον Ιούλιο - Τα νούμερα αποδεικνύουν ότι η Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα

«Ο Ιούλιος έφερε κακά μαντάτα για τους πολίτες της χώρας αναφορικά με την ακρίβεια», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι, αντί να προστετεύσει τους πολίτες, «κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα κέρδη των καρτέλ της χώρας». Η Κουμουνδούρου παραθέτει τα πρόσφατα στοιχεία για την ακρίβεια στα τιμολόγια ρεύματος, την αύξηση του ΦΠΑ στον καφέ, αλλά και την ανακοίνωση του μηνιαίου πληθωρισμού, με την Ελλάδα να καταγράφει τη δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση στην Ευρωζώνη.

«Χαρακτηριστικά έχουμε», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ:
  • «Αύξηση στα τιμολόγια ρεύματος που φτάνουν ακόμη και το 40% σε σχέση με τον Ιούνιο για τα πράσινα τιμολόγια και με την ΔΕΗ να σημειώνει αύξηση 14% αντίστοιχα. Οι πολίτες γίνονται βορά της κάθε εταιρείας που τιμολογεί κατά το δοκούν και είναι πλήρως απροστάτευτοι. Αναρωτιόμαστε τι δικαιολογία θα βρει πάλι η κυβέρνηση; Φταίει η ηλιοφάνεια ή ο αέρας; Πότε επιτέλους θα λάβει μέτρα έναντι της αισχροκέρδειας και στις τιμές του ρεύματος;».

«Η Κυβέρνηση προστατεύει τα κέρδη των καρτέλ»
  • «Από 01/07/24 η Κυβέρνησης προχώρησε σε αύξηση του ΦΠΑ στον καφέ και σε μη αλκοολούχα ποτά, από το 13% στο 24%, με μόνο το take away να παραμένει στο 13%. Έτσι ο καφές από 3,5€ που κόστιζε μέχρι πρότινος θα σκαρφαλώσει στα 4€, επιβαρύνοντας ακόμη περεταίρω τους πολίτες.
  • »Κερασάκι στην τούρτα η σημερινή ανακοίνωση του μηνιαίου πληθωρισμού, όπου η Ελλάδα είχε τη 2η μεγαλύτερη αύξηση στην Ευρωζώνη με 1% και 5πλάσια του μέσου όρου που είναι στο 0,2%».
Για να καταλήξει: «Τα νούμερα αποδεικνύουν αυτό που λέμε εδώ και καιρό. Η Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα απολύτως για να προστατεύσει τους πολίτες από την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, αντιθέτως κάνει τα πάντα για να προστατεύσει τα κέρδη των καρτέλ της χώρας».​

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ