Ανάπτυξη 2,2% βλέπει η ΤτΕ το 2024, πληθωρισμός στο 3% - Πρέπει να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις, τονίζει ο Γ. Στουρνάρας. ***** Γ. Χατζηθεοδοσίου: Τι θα γίνει με τις ΜμΕ που δεν θα συγχωνευθούν;. ***** Συντάσσεται με τον Χάρη Δούκα ο Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Χρειαζόμαστε μια γενναία, τολμηρή Αλλαγή». ***** Πολιτική η απόφαση κλεισίματος της «Αυγής», λένε οι εργαζόμενοι της εφημερίδας. ***** Συναγερμός σε κατασκήνωση: 100 παιδιά έφυγαν με εμετούς και υψηλό πυρετό. ***** ΝΑΤΟ: Νέος Γενικός Γραμματέας ο Μαρκ Ρούτε - Ο Μαρκ Ρούτε θα αναλάβει τα καθήκοντά του ως Γενικού Γραμματέα την 1η Οκτωβρίου 2024 - Συγχαρητήρια από Γενς Στόλτενμπεργκ και Ούρσουλας Φον ντερ Λάιεν.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Κασσελάκης: Θα είμαι υποψήφιος σε ένα κοινό σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ

Εάν η κοινωνία θελήσει αυτό να είναι το νέο κυβερνών σχήμα της χώρας μας θα θέσω υποψηφιότητα. Δεν πιστεύω σε συμφωνίες κορυφής, πιστεύω στη νομιμοποίηση από τη βάση, είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος ΚασσελάκηςΤην απάντηση αυτή έδωσε κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του Νίκου Παππά για κοινό ψηφοδέλτιο από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με υποψήφιο Πρωθυπουργό που θα προκύψει από εσωκομματικές κάλπες. Θα είμαι υποψήφιος ακόμα και αν υποψήφιος είναι ο Αλέξης Τσίπρας.
Ερωτηθείς αν είναι λύση να διατηρήσουν την αυτοτέλειά τους τα δυο κόμματα και να αποφασιστεί ένας κοινός Αρχηγός απάντησε ότι η λύση είναι αρχικά να συνεργαστούμε εκεί που έχει σημασία, στη Βουλή και στη βάση των πολιτών, μια διαδικασία «οικοδόμησης μέτρων εμπιστοσύνης». Αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε για τον ΕΝΦΙΑ, ή την έκτακτη φορολόγηση των τραπεζών πώς θα προχωρήσουμε;
Ένα από τα  ζητήματα του ΠΑΣΟΚ είναι ότι μπορεί να έχει ένα πολύ δυνατό brand υπάρχει μια σύγχυση ως προς το τι πιστεύει, το είδαμε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ