Κορονοϊός: 18 νεκροί, 7 σε ΜΕΘ στο επταήμερο - 487 νέες εισαγωγές. ***** Επιστολή 87 βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά Κασσελάκη - Για την «Αυγή», τις απολύσεις και το «μαύρο χρήμα». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Η Κυβέρνηση αποφεύγει τη συζήτηση των προτάσεων νόμου για ακρίβεια και φορολογικό - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πλήρη ευθύνη για την αισχροκέρδεια στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας. ***** Ο «πληθωρισμός απληστίας» εκτοξεύει στα ύψη την ακρίβεια. ***** Μαρινάκης: Σε ενωτικό κλίμα η Συνεδρίαση της Κ.Ο. - Δεν έχει τεθεί θέμα Σαλμά. ***** Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Οι ελληνικές προτεραιότητες στο κείμενο στρατηγικής της Ε.Ε.. ***** Reuters: Αξιωματικοί του Λιμενικού καλούνται ως ύποπτοι να καταθέσουν για το ναυάγιο της Πύλου.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ανδρουλάκης: Έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τα μέλη μας

«Σίγουρα θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα αλλά η μεγάλη εικόνα είναι η ήττα της Νέας Δημοκρατίας και απώλειες του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά, είπε ότι έδωσε χέρι ενότητας και αξιοκρατίας. «Με θλίβει που κάποιοι δεν περίμεναν καν να τελειώσουν οι εκλογές. Εμφανίστηκε κάτι προσχεδιασμένο στα media». «Την ώρα που βυθίζεται η Ν.Δ. κάνεις ό,τι μπορείς να πάρεις τον προβολέα από τη Ν.Δ. και να τον στρέψεις στο κόμμα σου», επισήμανε.

Ο επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ, αν και τόνισε ότι δεν χαίρεται με το αποτέλεσμα, επισήμανε ότι είναι πολύ καλύτερο απ' αυτό που πετύχαινε το κόμμα σε προηγούμενες αναμετρήσεις, εμφανίζοντας σημαντική δύναμη στο χώρο του κέντρου. «Δεν υπάρχει πολιτικό ζήτημα, έπρεπε να μιλήσουμε στα Όργανα, να δούμε τι λάθος κάναμε στην Αττική», είπε. 

Μίλησε για καταστροφολογία που έχει στόχο να δείξει ότι το ΠΑΣΟΚ ηττήθηκε στις κάλπες. «Είμαι έτοιμος να αξιολογηθώ ανά πάσα στιγμή από τα μέλη της παράταξης», δήλωσε, επισημαίνοντας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι όποτε γίνουν οι εσωκομματικές κάλπες, είτε φέτος είτε το 2025, θα είναι υποψήφιος. «Δεν είμαστε ζούγκλα και δεν θα γίνουμε ζούγκλα, δεν θα το επιστρέψω, όλα θα γίνουν θεσμικά, θα τα πω όλα στα θεσμικά όργανα του κόμματος», σημείωσε χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του. «Θα πάρουμε αποφάσεις στα Όργανα, όποιος συνεχίσει την εικόνα της διχόνοιας θα βρεθεί εκτός ΠΑΣΟΚ». 

Σε ό,τι αφορά τον Χάρη Δούκα, είπε ότι είναι θεμιτό να είναι υποψήφιος, αλλά επεσήμανε ότι είναι λάθος να μιλά για ήττα του κόμματος. 
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ