Η θερινή σύναξη των Βουλευτών της Ν.Δ. και τα γαλάζια «ραντάρ» στην κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά. ***** Μπαρντελά: Θα καταργηθεί, με αστερίσκους, η μεταρρύθμιση για τις συντάξεις - Στρατηγικές θέσεις μόνο σε Γάλλους. ***** Πυρά Κρεμλίνου κατά ΗΠΑ για την επίθεση στην Κριμαία - «Θα υπάρξουν συνέπειες». ***** «Πράσινο» φως για τις νέες κυρώσεις της Ε.Ε. στη Ρωσία - Νέες απαγορεύσεις στην ενέργεια.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Ηχηρή παρέμβαση Απόστολου Κακλαμάνη - Ματαιοπονούν όσοι απεργάζονται σχέδια υπονόμευσης του ΠΑΣΟΚ

Τ
ις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, με το κύμα αμφισβήτησης της ηγεσίας του Νίκου Ανδρουλάκη που ξέσπασε μετά τις ευρωεκλογές, σχολίασε με μία ηχηρή παρέμβαση το ιστορικό στέλεχος του κόμματος και πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή του: «Με αφορμή τη δημοσιοποίηση, ακαίρως και όχι εντός των κομματικών τους Οργάνων, ως όφειλαν, απόψεων 2-3 Βουλευτών και ενός Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, φιλικά προς την Κυβέρνηση ΜΜΕ, έχουν επιδοθεί σε ακατάσχετη αρνητική ΠΑΣΟΚολογία σχετικά με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και τη θέση του ΠΑΣΟΚ».

«Καταρχάς, οποιαδήποτε ενασχόληση με αποτελέσματα εκλογικών διαδικασιών, γίνεται επί αντίστοιχων αναμετρήσεων». Και υπογραμμίζει πως «εν προκειμένω, συγκρίνοντας τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών με τις τελευταίες ευρωεκλογές του 2019, προκύπτουν τα εξής: Πρώτον, το ΠΑΣΟΚ και η ηγεσία του, χάρις στην αμιγώς πολιτική εκλογική στρατηγική του, είχαν τώρα, σε σχέση με το 2019, αύξηση 71.673 ψήφους (+5,07%). Συνεπώς, το ΠΑΣΟΚ δεν εθίγη από την πρόσφατη αποχή του 58,61% και εξέλεξε έναν ακόμη Ευρωβουλευτή», διευκρινίζει ο κ. Κακλαμάνης.

«Δεύτερον, η Δεξιά της Ν.Δ. και η ''Αριστερά'' του ΣΥΡΙΖΑ, αντί της πολιτικής τοποθέτησής τους στα οξύτατα προβλήματα της χώρας μας, για τα οποία φέρουν την κύρια ευθύνη και το αβέβαιο μέλλον της Ε.Ε., επέλεξαν μια απολιτίκ τεχνητή πόλωση, προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν το εκλογικό σώμα. Προκάλεσαν οργή και απέχθεια», τονίζει ο Απόστολος Κακλαμάνης, προσθέτοντας πως «έχασαν, λοιπόν, η μεν Ν.Δ. τώρα, σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019, 747.535 ψήφους (-4,81%), ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει ότι, αν και έχει απαλλαγεί από τον κ. Τσίπρα, δεν έχασε μόνο 750.462 ψήφους (-8,83%) αλλά συνεχίζεται η κατολίσθησή του και βρίσκεται σε αποδρομή, που ''εγγυάται'' ο κ. Κασσελάκης».

Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής επισημαίνει πως «το ΠΑΣΟΚ έχει καθήκον να απευθυνθεί με όπλο την αλήθεια και μόνο, σ’ ολόκληρο τον ελληνικό λαό και ιδιαιτέρως στο 1,5 εκατομμύριο των ψηφοφόρων που γύρισαν τώρα την πλάτη στην Ν.Δ. και το ΣΥΡΙΖΑ» και σημειώνει πως «είναι δημοκρατικοί πολίτες που πίστεψαν στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, όταν αντί να βάλουν πλάτη να σωθεί η χώρα, τους έλεγαν ότι με ''ένα νόμο και ένα άρθρο'' θα σβήσουν τις συνέπειες των μνημονίων, όπως το τρίτο και χειρότερο, το δικό τους». «Έπαιξαν Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ με τον κίνδυνο της χρεοκοπίας της χώρας κα της απομάκρυνσή της από την Ε.Ε. Όταν διαπίστωσαν ότι εξαπατήθηκαν, μετακινήθηκαν στη Ν.Δ.», αναφέρει επίσης.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης σημειώνει πως: «Αυτοί οι δημοκρατικοί πολίτες δεν ανήκουν στην Δεξιά. Απογοητεύθηκαν και από την Κυβέρνηση της Ν.Δ. Είναι καιρός αφού μάθουν την αλήθεια, ότι η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Γεώργιο Παπανδρέου, έπεσε στη φωτιά για την αποτροπή της χρεοκοπίας που άλλοι άναψαν, είναι καιρός να επιστρέψουν στη βάση τους, στο ΠΑΣΟΚ». «Τέλος, ματαιοπονούν όσοι απεργάζονται σχέδια υπονόμευσης του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής. Έχουμε πάθει και μάθει πολλά από τέτοια στο παρελθόν. Η ΕΝΟΤΗΤΑ του ΠΑΣΟΚ είναι αρραγής, σφυρηλατείται με τους αγώνες του και διασφαλίζεται από το καταστατικό του», τονίζει καταληκτικά το ιστορικό στέλεχος της παράταξης.

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ