Μεγάλη έξοδος, μεγάλες καθυστερήσεις για τους εκδρομείς του τριημέρου. ***** Φωτιά σε δασική έκταση στην Άνδρο - Ήχησε το 112, επιχειρούν τέσσερα εναέρια. ***** Φωτιά στην Ύδρα: Αν προκλήθηκε από πυροτεχνήματα θα προβούμε σε νομικές ενέργειες, λέει ο Δήμαρχος. ***** Νέα φωτιά στον Μελισσουργό Θεσσαλονίκης. ***** Συναγερμός στις Αρχές - Εξαφανίστηκε 32χρονη από τη Θεσσαλονίκη. ***** Φλωρίδης: To panic button φέρνει αποτέλεσμα - Τον Ιούλιο τα νέα μέτρα αντιμετώπισης ενδοοικογενειακής βίας. ***** Το Ισραήλ θα έχει την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ σε περίπτωση πολέμου με τη Χεζμπολάχ.

Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Κ. Μητσοτάκης: Μήνυμα δυναμικής επανεκκίνησης ο ανασχηματισμός - Περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη

Τις κατευθυντήριες γραμμές στο νέο κυβερνητικό σχήμα έδωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο, που συνεδρίασε για πρώτη φορά υπό τη νέα του σύνθεση, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό. «Να ευχηθώ καλή δύναμη τόσο στα νέα και στα παλαιότερα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου. Επέλεξα η πρώτη μας Συνεδρίαση μας μετά τις ευρωεκλογές να συμπέσει με τη νέα μας σύνθεση για να εκπέμψουμε ένα μήνυμα δυναμικής επανεκκίνησης» ανέφερε ο Πρωθυπουργός.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είπε: «Η 9η Ιουνίου είναι σταθμός στη διαδρομή μας και αφετηρία για την τριετία που ακολουθεί». «Παρά τις δυσκολίες της προεκλογικής μάχης η επόμενη μέρα βρίσκει τη Ν.Δ. πρώτη και με ισχύ μεγαλύτερη από το άθροισμα των δύο επόμενων αντιπάλων της και την Ελλάδα πυλώνα σταθερότητας. Τα ποσοστά μας δεν έφτασαν τον στόχο που είχαμε θέσει. Πολλοί πολίτες που μας στήριξαν το 2023 επέλεξαν την αποχή, δεν επέλεξαν όμως την Αντιπολίτευση, αντίθετα οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ καταδικάστηκαν» είπε, προσθέτοντας παράλληλα πως «σε απόλυτο αριθμό ψήφων δεν είχαμε ενίσχυση των άκρων».
«Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πολλοί συμπολίτες μας με τον τρόπο τους μας έστειλαν ένα μήνυμα μας ζήτησαν περισσότερη δουλειά και λιγότερα λάθη» πρόσθεσε.
Σημείωσε πάντως πως το «41% των εθνικών εκλογών καθορίζει τους κοινοβουλευτικούς συσχετισμούς και αυτοί δεν αλλάζουν».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ