Η θερινή σύναξη των Βουλευτών της Ν.Δ. και τα γαλάζια «ραντάρ» στην κοινή εμφάνιση Καραμανλή - Σαμαρά. ***** Μπαρντελά: Θα καταργηθεί, με αστερίσκους, η μεταρρύθμιση για τις συντάξεις - Στρατηγικές θέσεις μόνο σε Γάλλους. ***** Πυρά Κρεμλίνου κατά ΗΠΑ για την επίθεση στην Κριμαία - «Θα υπάρξουν συνέπειες». ***** «Πράσινο» φως για τις νέες κυρώσεις της Ε.Ε. στη Ρωσία - Νέες απαγορεύσεις στην ενέργεια.

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Τραγωδία στον Πύργο: Σφαγμένο βρέθηκε το 11χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί

Τ
ραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της 11χρονης από τον Πύργο Ηλείας. Το μικρό κορίτσι βρέθηκε νεκρό σε χωράφι με τραύματα από μαχαίρι. Ένας 37χρονος άντρας, 
θείος του παιδιού, συνελήφθη από τους Αστυνομικούς και ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη. Σημειώνεται ότι ο άντρας που συνελήφθη το 2017 είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στο Kαταρράχι Ηλείας.
Υπενθυμίζεται ότι είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές για την εξαφάνιση 11χρονης από το χωριό Μυρτιά στην Ηλεία, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν το βράδυ της Κυριακής (09/06).
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση, η Βασιλική Νικολοπούλου είχε καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 εκατοστά και κανονικό βάρος, ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό φόρεμα και λευκές παντόφλες.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ