ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΕΥΚΛ. ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΗ ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟ

Μαξίμου: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πρωτοσέλιδα απελπισίας
Τον Αύγουστο του 2018 ξεκινά μια νέα σελίδα για την ελληνική οικονομία και για την Ελλάδα γενικότερα επιβεβαίωσε με τα θετικά μηνύματα που εξέπεμψε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ενώ επιτέθηκε στη Ν.Δ και στα συγκροτήματα Τύπου που τη στηρίζουν τα οποία, όπως ανέφερε, «δυσκολεύονται να κατανοήσουν» αυτό που συμβαίνει και αφορά στην καθαρή έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα.

«Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς με τη δημοσιογραφία της κακιάς ώρας και τη δημοσιογραφία σκοπιμότητας. Ο κ. Γιούνκερ ήταν πάρα πολύ καθαρός χθες» ισχυρίστηκε  ο κ. Τζανακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ενώ ερωτηθείς στο κατά πόσο υπάρχει διαφορετική οπτική μεταξύ κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, ο εκπρόσωπος τόνισε: «Δεν υπάρχει καμιά διαφορετική οπτική στο εσωτερικό της κυβέρνησης. Διάβασα μια σειρά από αναλύσεις, οι οποίες θα έλεγα ότι είναι μάλλον άστοχες γιατί ο κ. Τσακαλώτος στο σχόλιό του στους Financial Times, σε καμία περίπτωση δεν μίλησε για μη καθαρή έξοδο».

Επανέλαβε πως μετά τη λήξη του προγράμματος θα ισχύσει στην Ελλάδα ό,τι και στις υπόλοιπες χώρες που εξήλθαν από προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής, δηλαδή ενημέρωση στο Εurogroup για την πορεία των οικονομικών, «από εκεί και πέρα» είπε ο κ. Τζανακόπουλος, «δεν υπάρχει αξιολόγηση όπως την ξέραμε οκτώ χρόνια, δεν υπάρχει διαδικασία εκταμιεύσεων».

Για το στρατηγικό αναπτυξιακό σχέδιο σημείωσε ότι «θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που θα βασίζεται στην καινοτομία στις νέες τεχνολογίες και θα υποστηρίζει πολιτικές για την ενίσχυση της εργασίας και την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους».

Τέλος ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη, είπε: «Κρατάμε την προτροπή του κ. Γιούνκερ προς την τουρκική πλευρά να μην αξιοποιεί πολιτικά το θέμα και να απελευθερώσει άμεσα τους δύο στρατιωτικούς. Συνεχίζουμε να πιέζουμε, να αναμένουμε τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Καλούμε την Τουρκία να μην αξιοποιεί το ζήτημα για λόγους πολιτικής διαπραγματευτικής διπλωματικής πιέσης είτε προς την Ελλάδα είτε προς την Ευρωπαϊκή Ένωση».


Μαξίμου: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πρωτοσέλιδα απελπισίας
Επίθεση στα «μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής» που, όπως υποστηρίζει, προσπάθησαν να «θάψουν» τη χθεσινή επίσκεψη Γιούνκερ και τα «ξεκάθαρα μηνύματα που εξέπεμψε για ''καθαρή έξοδο'' από τα μνημόνια» εξαπολύει το Μέγαρο Μαξίμου«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πρωτοσέλιδα απελπισίας» αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

«Τα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής που επί τρία χρόνια ενημέρωναν το κοινό τους ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα στα βράχια, καταστρέφει την οικονομία, δεν πιάνει τους στόχους, θα φέρει κοφτές, τέταρτο μνημόνιο, πιστοληπτική γραμμή, νέες δεσμεύσεις και πολλά αλλά, μετά τη χθεσινή επίσκεψη Γιούνκερ και τα ξεκάθαρα μηνύματα που εξέπεμψε για ''καθαρή έξοδο'' από τα μνημόνια, προφανώς έχασαν τον ύπνο τους. Όχι όμως και την ευρηματικότητά τους» σημειώνει το Μαξίμου προσθέτοντας: «Και επειδή όταν η πραγματικότητα δεν τους αρέσει, συνήθως αυτή την πληρώνει στα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεών τους, από χθες καταβάλλουν μια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια να θάψουν την είδηση και να μας πείσουν ότι η μέρα είναι νύχτα και το άσπρο μαύρο». «Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά τόσο στους διευθυντές και τους απελπισμένους ιδιοκτήτες τους όσο όμως και στη δύσμοιρη ενημέρωση» καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail»
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ