Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Δ. ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

Η κυβέρνηση θέλει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθεί λύση στο ονοματολογικό της πΓΔΜ που δεν θα θίγει τα εθνικά συμφέροντα, διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να υπάρξει ευρεία εθνική και διακομματική συναίνεση. «Η κυβέρνηση θέλει και θα κάνει ότι μπορεί για να το επιτύχει να επιλύσει ένα πρόβλημα που απασχολεί τη χώρα για πάνω από μια 25ετία, δημιουργεί διαρκώς επιπλοκές στο διεθνές στερέωμα και νομίζω ότι επειδή ακριβώς τα Βαλκάνια είναι μια αποσταθεροποιημένη περιοχή, έχει περάσει πάρα πολλά, είναι εξαιρετικά σημαντικό σιγά σιγά να κλείνουν οι εκκρεμότητες, να εμπεδώνεται η σταθερότητα για να έχει τη δυνατότητα το σύνολο της περιοχής να περάσει σε μια ιστορική περίοδο συνανάπτυξης, συνεργασίας και αλληλεγγύης» ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «247».

Απαντώντας στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση δεν έχει διατυπώσει ακόμα τη θέση της σημείωσε ότι «η κυβέρνηση έχει Πρωθυπουργό, έχει υπουργό Εξωτερικών, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί για το ζήτημα και έχουν εκφράσει με πολύ μεγάλη καθαρότητα τη θέση της κυβέρνησης». Ταυτόχρονα κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία «να σταματήσει το κρυφτούλι» και «να μην ξεχνάει ότι είναι λίγο ειρωνικό στη Ν.Δ. να μιλούν για "διγλωσσία" της κυβέρνησης καθώς το 1992 η Ν.Δ., ως μονοκομματική κυβέρνηση τότε, είχε προσέλθει στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών με δύο εισηγήσεις, μία του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μία εντελώς διαφορετική του υπουργού Εξωτερικών που χειριζόταν το θέμα».

«Η Ν.Δ., πρέπει να έχει την υπευθυνότητα να τοποθετηθεί όχι με όρους εσωτερικής πολιτικής συγκυρίας, ούτε με όρους αντιπολιτευτικής τακτικής, αλλά να μιλήσει καθαρά, να πάρει καθαρή θέση ως προς το τι θα κάνει έχοντας ως γνώμονα της τοποθέτησης της το συμφέρον της χώρας και όχι την μικροπολιτική αξιοποίηση ενός θέματος που δεν προσφέρεται για τέτοια» πρόσθεσε.

Για την έναρξη της διαπραγμάτευσης με τις προτάσεις του κ. Νίμιτς είπε ότι τέθηκε ένα πλαίσιο και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα βρεθεί λύση η οποία δεν θα θίγει τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδας.
ΑΜΠΕ





''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ