ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Στη ΓΑΔΑ παραμένει ο Φλώρος μέχρι την απολογία του, μετά από το ξύλο στη Βουλή. ***** Στ. Κασσελάκης: Στις Ευρωεκλογές διεκδικούμε την πρωτιά. ***** Αλ. Χαρίτσης: Σήμερα απαντάμε στην απαξίωση και τον ευτελισμό της πολιτικής - 42 οι υποψήφιοι της Νέας Αριστεράς. ***** Γ. Καλλιάνος: Ευθύνες στους γιατρούς του «Αττικόν» για τον πατέρα του - «Αγαπητέ φίλε μου Άδωνι, δεν τα βάζω μαζί σου». ***** Λευκός Οίκος: Ζητά απαντήσεις από το Ισραήλ για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα. ***** ΗΠΑ: Έστειλαν πυραύλους ATACMS στην Ουκρανία.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΠΛΟΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ


Μετά από μάχη με τα κύματα και τους ανέμους 8 μποφόρ τα ρυμουλκά κατάφεραν να  σταθεροποιήσουν το επιτατικό - οχηματαγωγό πλοίο «Παναγιά Αγιάσου», το οποίο παρασύρθηκε λίγο μετά τις 06:00 το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά, πλέοντας ακυβέρνητο.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος Νίκο Λαγκαδιανό αυτή τη στιγμή το πλοίο δεν πλέει ανεξέλεγκτα, είναι σταθεροποιημένο δεν υπάρχει κίνδυνος για το πλοίο και τη ναυσιπλοΐα. Τέσσερα ρυμουλκά είναι γύρω από το πλοίο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η άγκυρα του έχει πιάσει κάτω και έχει σταθεροποιηθεί.

Ο Κλαγκαδιανός μιλώντας στον ΣΚΑΪ πρόσθεσε: «Η επιχείρηση παραμένει σε εξέλιξη. Αυτό που θα γίνει τώρα είναι σταθεροποιηθεί το πλοίο και στη συνέχεια θα ρυμουλκηθεί σε ασφαλές σημείο». Το πλοίο βρίσκεται περίπου 4 ναυτικά μίλια νότια νοτιοδυτικά του λιμανιού.  Στο ένα από τα ρυμουλκά επιβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, και ο αρχηγός του λιμενικού σώματος Σταμάτιος ΡάπτηςΤο καράβι βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά και δεν υπάρχει κανένας επιβαίνοντας εντός αυτού. Στο σημείο πνέουν άνεμοι που φτάνουν μέχρι και τα 8 μποφόρ.

Στη θαλάσσια περιοχή, όπου βρίσκεται το παροπλισμένο πλοίο, πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ στελέχη των εταιρειών ρυμούλκησης ανέφεραν στο ΑΜΠΕ ότι το πλοίο θα μπορέσει να δεθεί και να ρυμουλκηθεί σε ασφαλές σημείο του λιμανιού, αφού εξασθενήσουν οι άνεμοι. Σύμφωνα με την ΕΜΥ σταδιακή εξασθένηση των ανέμων αναμένεται από το μεσημέρι και από τα δυτικά.



        Απαγορευτικό απόπλου σε ισχύ στα περισσότερα λιμάνια
Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου στα περισσότερα λιμάνια της της χώρας. Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα εκτελούνται τα δρομολόγια από Πειραιά για Αργοσαρωνικό μόνο με πλοία κλειστού τύπου και Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, προκειμένου να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολόγιων.

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τη Φθιώτιδα: Ξήλωσε σκεπές, γκρέμισε δέντρα

Σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί από τους ισχυρούς έως θυελλώδεις ανέμους που πνέουν από χθες το απόγευμα. Στη Λαμία έχουν πέσει δέντρα πάνω σε αυτοκίνητα, δρόμους, ακόμα και σκεπές ή τέντες, προκαλώντας προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων, καθώς και στην ηλεκτροδότηση, αφού έχουν κοπεί καλώδια της ΔΕΗ. Πυροσβέστες κάνουν από το βράδυ υπεράνθρωπες προσπάθειες για να απομακρύνουν τα δέντρα και τις πινακίδες που ξήλωσαν οι άνεμοι που έφτασαν μέχρι και τα 9 μποφόρΠροβλήματα σημειώθηκαν στην Σπερχειάδα και την Μακρακώμη, στη δυτική Φθιώτιδα

Θυελλώδεις άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα στο Ναύπλιο - Kαταστράφηκαν αυτοκίνητα

Θυελλώδεις άνεμοι επικράτησαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ναύπλιο με αποτέλεσμα να ξεριζώσουν δέντρα τα οποία καταπλάκωσαν αυτοκίνητα μέσα στην πόλη. Στην οδό Κύπρου, στο κέντρο του Ναυπλίου, τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από μεγάλα πεύκα, ενώ δέντρα έπεσαν αποκλείοντας την παραλιακή οδό στον δρόμο προς το ΚιβέριΕπίσης, τέντες και κατασκευές σπιτιών υπέστησαν ζημιές από τους ισχυρούς ανέμους.







    Πτώση δέντρων στη Θεσσαλονίκη από τους ισχυρούς ανέμους
Ο δυνατός Βαρδάρης που φυσάει από τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη, εκτός από πτώση της θερμοκρασίας έφερε και προβλήματα σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε μέχρι στιγμής κλήσεις για τουλάχιστον οκτώ πτώσεις δένδρων σε περιοχές του κέντρου και της ανατολικής Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι που τοπικά φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ μετακίνησαν κάδους απορριμμάτων, ξήλωσαν πινακίδες και τέντες, ενώ φερτά υλικά κάλυψαν δρόμους.
Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί πάνω από 30 κλήσεις για κοπές δέντρων και απομάκρυνση αντικειμένων από τους δρόμους της Αττικής και πάνω από είκοσι από τη Στερεά Ελλάδα και το Άργος.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail''
 Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ