ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Τέμπη: Έρευνα της Αντεισαγγελέως Εφετών Λάρισας για το «μπάζωμα» στον τόπο του δυστυχήματος. ***** Στα Δικαστήρια ο Φλώρος μετά τον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσουν 3 μάρτυρες πριν την απολογία του. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Τολμάει ο κ. Μητσοτάκης να πει ότι δεν θέλει τις ψήφους των ακροδεξιών μορφωμάτων; ***** ΠΑΣΟΚ: Προεκλογική φιέστα της Κυβέρνησης με την κωδική ονομασία ΑΙΓΙΣ. ***** Γιάννης Καλλιάνος: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του - Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση του Γιάννη Καλλιάνου. ***** Ξεκινούν οι δωρεάν εξετάσεις για τον καρκίνο του παχέος εντέρου, επεκτείνεται το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», ακολουθεί η ψυχική υγεία. ***** Απίστευτες εικόνες στα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ - Εισβολή Αστυνομίας, ξύλο και συλλήψεις φοιτητών. ***** Οι ΗΠΑ κατηγορούν ανοιχτά την Κίνα για εμπλοκή στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Β. ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΟΥΤΕ ΜΡ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

«Η Ένωση Κεντρώων δεν επιδιώκει συνεργασία ούτε με τον κ. Τσίπρα, ούτε με τον κ. Μητσοτάκη» δηλώνει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων«Μπήκαμε στη Βουλή, προ διετίας, με την εντολή του λαού να αυξήσουμε τα εκλογικά μας ποσοστά. Το να γίνουμε ''τσόντα'' του ενός ή του άλλου δεν αντιστοιχεί στις προθέσεις μας ούτε αυτό θέλει η κοινωνία» αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Ο ίδιος εκτιμά πως «αν ο κ. Τσίπρας εξαναγκαστεί να μειώσει συντάξεις από 1-1-2018 είναι πολύ πιθανό να προτιμήσει εκλογικό αιφνιδιασμό».
Σε ερώτηση για την πρότασή του να συζητηθούν στην Ολομέλεια της Βουλής, πριν τη διακοπή των θερινών εργασιών της, όσα γράφει και λέει στο βιβλίο του ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο κ. Λεβέντης τονίζει ότι «ένα τέτοιο σημαντικό θέμα δεν μπορεί να διαιωνίζεται». «Ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες αναφορές του κ. Βαρουφάκη για παράλληλες πληρωμές και για εισβολή στο Νομισματοκοπείο, αναφορές που η κυβέρνηση δεν διέψευσε, το ζήτημα έλαβε σοβαρές διαστάσεις, κατεφάνη δηλαδή ότι η κυβέρνηση της εποχής εκείνης πειραματιζόταν και εξέταζε το ενδεχόμενο εξόδου από το ευρώ. Και αν κάτι τέτοιο συνέβαινε, πώς μπορούν οι ίδιοι άνθρωποι να κυβερνούν σήμερα, να διαπραγματεύονται και να υλοποιούν μεταρρυθμίσεις φιλοευρωπαϊκές» διερωτάται.
Ερωτηθείς εάν θεωρεί πως η κυβέρνηση θα επιχειρήσει σύντομα να ξαναβγεί στις αγορές προσπαθώντας να πετύχει ακόμη μικρότερο επιτόκιο, ο κ. Λεβέντης απαντά ότι: «Αν η κυβέρνηση υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις, αν συγκρατήσει τις κρατικές δαπάνες, σίγουρα υπάρχει αισιοδοξία» ωστόσο, όπως σημειώνει, «οι κινήσεις της μαρτυρούν το αντίθετο».
Για την υπόθεση του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Γεωργίου, ο κ. Λεβέντης υποστηρίζει ότι «η συνέχιση του σήριαλ βλάπτει τη χώρα» και σημειώνει ότι «τα μνημόνια ήταν η κατάληξη της δειλίας του πολιτικού μας συστήματος». 
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ