ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Δ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

«Η κυβέρνηση τιμά και σέβεται τη Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της» δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων Εισαγγελέων και Δικαστών ασκεί τα καθήκοντά της κάτω από αντίξοες συνθήκες με υποδειγματικό τρόπο και δικαιούται της εμπιστοσύνης και του σεβασμού του ελληνικού λαού» αναφέρει ο κ. Παπαγγελόπουλος. Καλεί ωστόσο ότι τα αρμόδια θεσμικά όργανα της Δικαιοσύνης «να πράξουν το καθήκον τους στις ελάχιστες περιπτώσεις που διαπιστώνεται ολιγωρία, ανεπάρκεια ή και φαυλότητα», αλλά και, κυρίως, τη «συντριπτική πλειοψηφία των έντιμων δικαστικών λειτουργών να ξεπεράσει την μέχρις ενός σημείου κατανοητή συναδελφική αλληλεγγύη και να απομονώσει τους ελάχιστους που πληγώνουν την ιδέα της Δικαιοσύνης αλλά και την πλειοψηφία των έντιμων συναδέλφων τους».
Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτηση της κ. Θάνου στο Νομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, ο κ. Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο για επιτομή της υποκρισίας, ενώ διερωτάται: «Μήπως την κ. Θάνου κάποιοι την μισούν και την φοβούνται, επειδή είναι εμπόδιο στα άνομα σχέδια τους;».
Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης σημειώνει παράλληλα ότι «η αντιπολίτευση βρίσκεται σε στρατηγικό αδιέξοδο» και εκτιμά ότι «το κλείσιμο της αξιολόγησης και ο καθαρός πολιτικός χρόνος που έχει μπροστά της η κυβέρνηση, θα απελευθερώσουν πάρα πολύ σύντομα ισχυρότατες και υγιείς δυνάμεις και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά».
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ