Κούλουμα στον Λόφο Φιλοπάππου για τους Αθηναίους - Λαγάνα, σαρακοστιανά και μουσικές εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα στους Δήμους της Αττικής - Γλέντι με δωρεάν λαγάνες και φασολάδα στη Θεσσαλονίκη. ***** Όαση Σίβα - ΠΑΣΟΚ: Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε εκ των προτέρων η επίσκεψη του Πρωθυπουργού; ***** Τέμπη: Σήμερα η συζήτηση στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. ***** Τζόρτζια Μελόνι - Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δύο γυναίκες στο «τιμόνι» της Ευρώπης που στρίβει όλο και πιο δεξιά - Η Τζόρτζια Μελόνι σε ειδικό ρόλο να στρίψει το ΕΛΚ πιο δεξιά.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΟΛ ΣΤΟΝ Β. ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Επικυρώθηκε με απόφαση του Πρωτοδικείου της Αθήνας η μεταβίβαση του ΔΟΛ στον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η πρόεδρος του δικαστηρίου Ελένη Πεδιαδίτη  απέρριψε τις ενστάσεις κατά της διαδικασίας, ενώ έκανε δεκτή την παρέμβαση 94 εργαζομένων υπέρ του διαγωνισμούΈτσι, και με τη βούλα του Πρωτοδικείου ο κ. Βαγγελης Μαρινάκης είναι ο νέος ιδιοκτήτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ