Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΦΛΕΓΕΤΑΙ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Μπελέρης: Από την παρακρατική «ΜΑΒΗ», δεξιός «σημαιοφόρος» της Ν.Δ. ***** Ο Κασσελάκης ακύρωσε την συνάντηση με το ισραηλινό λόμπυ AIPAC στις ΗΠΑ. ***** Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος: Μπλόκαραν 800.000 ευρώ από Εταιρεία στον χώρο του θεάματος. ***** Παρίσι 2024: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά σήμερα στην Αρχαία Ολυμπία. ***** H Ακροδεξιά «σαρώνει», οι Ευρωεκλογές τρομάζουν και ο Πούτιν χαμογελά. ***** Πλήρης στήριξη της Κίνας - Το Ιράν προειδοποίησε τις ΗΠΑ σε περίπτωση ανταπάντησης του Ισραήλ. ***** Παραμένουν στη Μέση Ανατολή τα αμερικανικά μαχητικά που συνέδραμαν το Ισραήλ.

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ 5ΕΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥ

Θετικά αντιδρούν οι αγορές στην απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην έκδοση 5ετούς ομολόγουΣυγκεκριμένα, η απόδοση του 2ετούς ομολόγου υποχωρεί κατά 19 μονάδες βάσης και διαμορφώνεται στο 3,205%, καταγράφοντας νέο χαμηλό οκτώ ετών. Μάλιστα, ενδοσυνεδριακά, η σωρευτική πτώση του 2ετούς ομολόγου υπερέβη τις 40 μονάδες βάσης.
Την ίδια ώρα, η απόδοση του 10ετούς ομολόγου αυξάνεται κατά 1,2 μονάδα βάσης στο 5,276%, καταγράφοντας μικρή βελτίωση μετά την απόφαση για έξοδο στις αγορές.
Τα 10ετή spreads, παράλληλα, παραμένουν σταθερά στα επίπεδα των 477 μονάδων βάσης.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ