ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο αναβρασμός στα Πανεπιστήμια πέρασε τον Ατλαντικό - Μετά τις ΗΠΑ άρχισαν φοιτητικές καταλήψεις στη Γαλλία - «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι» το σύνθημα των φοιτητών που κατέλαβαν το Sciences Po του Παρισιού - Ξεπέρασαν τις 40 οι καταλήψεις στις ΗΠΑ.

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Για «μνημόνιο εις την τετάρτην» έκανε λόγο ο γενικός γραμματείας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος επεσήμανε ότι το νέο σκληρό πακέτο μέτρων προστίθεται στα προηγούμενα της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, πολλαπλασιάζοντας τα βάρη για τον λαό. «Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναλώσιμοι, θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά και μετά θα πάρουν την άγουσα για τον πάγκο, όπως όλοι όσοι προσπάθησαν να διαχειριστούν την κρίση του βάρβαρου συστήματος» έσπευσε να προσθέσει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».
Όσον αφορά τα αντίμετρα, υποστήριξε ότι «ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δεν πιστεύουν το παραμύθι των αντίμετρων» και πρόσθεσε ότι «δεν υπάρχουν μέτρα και αντίμετρα, αλλά ένα ενιαίο πακέτο βάρβαρων μέτρων».
Ερωτηθείς για το εργατικό κίνημα στην Ελλάδα, εκτίμησε ότι «εξακολουθεί να βρίσκεται σε υποχώρηση», παρότι χαιρέτισε τις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ