LIVE-ΒΟΥΛΗ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ - Σε υψηλους τονους η συζητηση


Κορονοϊός: 4 νέοι θάνατοι και 13 διασωληνωμένοι - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης. ***** Στ. Κασσελάκης: Ορκίζεται αύριο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. ***** ΥΠΟΙΚ: 136.000 e-mails σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών-POS. ***** Λευκός Οίκος: «Ανοησίες» ο ισχυρισμός της Ρωσίας για εμπλοκή της Ουκρανίας στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall.

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι τετραήμερες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση, με την ΠΟΕ - ΟΤΑ να αντιδρά στο νέο πακέτο μέτρων, το οποίο ψηφίστηκε την Πέμπτη το βράδυ από την ελληνική Βουλή. Κατά τη διάρκεια της Κυριακής, όπως και σήμερα Σάββατο, οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ θα απέχουν από κάθε εργασία, ενώ για τη Δευτέρα και την Τρίτη, έχει προκηρυχθεί 48ωρη πανελλαδική απεργία.
Την ίδια ώρα, τη Δευτέρα, στις 11:00 το πρωί, οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος. Παράλληλα, την Τρίτη, στις 9:00 το πρωί, θα λάβει χώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συμβασιούχων - παρατασιούχων στα γραφεία της ΠΟΕ - ΟΤΑ.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων καταγγέλλουν την απόφαση του Ελεγκτικού Συμβουλίου, η οποία κρίνει ως παράνομα απασχολούμενος τους Συμβασιούχους - Παρατασιούχους, βάζοντας σε κίνδυνο 15.000 συμβασιούχους των δήμων που καλύπτουν πάγιες ανάγκες.
Όσον αφορά το μέτωπο της παιδείας, η ΠΟΕ - ΟΤΑ καταγγέλλει την απόφαση του υπουργείου για υποχρεωτική ένταξη των προνηπίων στα Νηπιαγωγεία και κάνει λόγο για «πριμοδότηση των ιδιωτικών συμφερόντων». 
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ