Ευρωκοινοβούλιο: Επιστολή Κούλογλου στην Μέτσολα για τα Τέμπη και τις υποκλοπές. ***** Σαρλ Μισέλ: Αν θέλουμε ειρήνη, πρέπει να ετοιμαστούμε για πόλεμο - Άλλα 5 δισ. ευρώ από την Ε.Ε. για τη στρατιωτική στήριξη της Ουκρανίας. ***** Ερντογάν: «Αν είχαμε πιέσει, η Κύπρος να ήταν εντελώς δική μας». ***** Γάζα: Σκοτώθηκε υψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς κατά την διάρκεια ισραηλινής επιχείρησης. ***** Τραμπ: Δεν εξασφάλισε εγγύηση ύψους 454 εκατ. δολαρίων για έφεση στην υπόθεση απάτης.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΕΠΑΝΕΞΕΛΕΓΕΙ Ο ΤΟΥΣΚ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

Οι αρχηγοί κρατών ή κυβερνήσεων των 28 της Ευρωπαϊκής Ένωσης επανεξέλεξαν στη θέση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τον Πολωνό κεντροδεξιό Ντόναλντ Τουσκ, παρά τις έντονες αντιρρήσεις της ίδιας του της χώρας.
Η Πολωνία είχε απειλήσει πριν τη σύνοδο ότι θα μπλοκάρει το τελικό κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου, εάν δεν λαμβάνονταν υπ' όψη οι αντιρρήσεις της για το πρόσωπο του κ. Τουσκ.
Σχετικές δηλώσεις είχε κάνει προσερχόμενη στη σύνοδο η πρωθυπουργός της χώρας Μπεάτα Σίντλο, στέλεχος του συντηρητικού δεξιού κόμματος «Νόμος και Δικαιοσύνη» (PiS) του Γιάροσλαβ Κατσίνσκι.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ, η επανεκλογή του κ. Τουσκ έγινε με τη σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων 27 χωρών της Ε.Ε., πλην της Πολωνίας.
«Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας», ήταν η πρώτη δήλωση του Πολωνού πολιτικού μετά την επανεκλογή του στο ύπατο αξίωμα της Ε.Ε.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ