ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Στη Λισαβόνα μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της δεύτερης Συνόδου των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της Ε.Ε., που πραγματοποιείται αύριο, Σάββατο 28 Ιανουαρίου, σε συνέχεια της 1ης Συνόδου που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Στη Σύνοδο συμμετέχουν ο πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, Φρανσουά Ολάντ, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι, ο πρωθυπουργός της Ιταλικής Δημοκρατίας, Πάολο Τζεντιλόνι, ο πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ, ο πρωθυπουργός της Πορτογαλικής Δημοκρατίας, Αντόνιο Κόστα.
Οι εργασίες της Συνόδου ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου και ολοκληρώνονται το απόγευμα της ίδιας ημέρας με τις κοινές δηλώσεις των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Συνόδου, έχει ως εξής:
12:30-12:45 Άφιξη των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στο χώρο διεξαγωγής της Συνόδου (Centro Cultural de Belém)
13:00-14:45 Συνάντηση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων
15:00-15:05 Οικογενειακή φωτογραφία
15:10-16:30 Γεύμα εργασίας
16:40-16:55 Κοινές δηλώσεις των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων
17:00 Αναχώρηση των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ