ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ: Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ

«Να αλλάξουμε για να ενωθούμε και όχι να ενωθούμε για να μην αλλάξουμε», δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης στον Ρ/Σ του ΑΜΠΕ, «Πρακτορείο FM», αναφερόμενος στην κινητικότητα στην Κεντροαριστερά και την απόφαση που έχει λάβει μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο Φλωρίδη να ακολουθήσουν αυτόνομη πορεία εκτός Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ιδρύοντας δικό τους πολιτικό φορέα
Κατά τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ: «Η πρόταση της Δημοκρατική Συμπαράταξης είναι "υπάρχω, είμαι εδώ και δυο χρόνια και σας καλώ να πάμε μαζί"». Αυτό, εκτίμησε, «συνεπάγεται ότι δεν θα αλλάξει τίποτα». Ακόμη, ανέφερε ότι δεν αλλάζουν τα πάντα αν αλλάξει το όνομα
Όπως υποστήριξε, η πρωτοβουλία, που πήρε μαζί με τα άλλα δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μπορεί να καταφέρει να καλύψει μια υπαρκτή και διευρυνόμενη ανάγκη στον εκλογικό κόσμο, να καλυφθεί ο χώρος του κέντρου.
«Πήραμε μια πρωτοβουλία να συνομιλήσουμε με την κοινωνία, πήραμε το ρίσκο αν και θα μπορούσαμε να γυρίσουμε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη που θα ήταν ασφαλές (...) αλλά η κοινωνία έχει ανάγκη από μια νέα πρόταση και κυρίως οι παραγωγικές ηλικίες, που νιώθουν ακάλυπτες», πρόσθεσε. 
Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι όταν το ΠΑΣΟΚ μπήκε σε κρίση κατέγραψε ραγδαία πτώση στο εκλογικό σώμα, τότε άρχισε να ανεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα, ενώ χάνει έδαφος ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ανακάμπτει η Δημοκρατική Συμπαράταξη.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ