ΣΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

«ατυπη» λυση στο ζητημα εγκαταστασης POS

«ατυπη» λυση στο ζητημα εγκαταστασης POS
«Άτυπη» λύση στο ζήτημα της προθεσμίας εγκατάστασης μηχανημάτων POS στα καταστήματα λιανικού εμπορίου προωθεί το υπουργείο Οικονομικών, προχωρώντας τις επόμενες ώρες στην έκδοση ειδικής εγκυκλίου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πηγές από την κυβέρνηση, η εγκύκλιος θα διευκρινίζει ότι για ένα μικρό χρονικό διάστημα, μετά την αυριανή παρέλευση της προθεσμίας, θα υπάρξει επιείκεια ως προς τους ελέγχους και τα προβλεπόμενα πρόστιμα, για όσους επιχειρηματίες δεν διαθέτουν τερματικό POS ή ηλεκτρονική εφαρμογή, αλλά έχουν ήδη απευθύνει αίτημα για την απόκτηση τους. Σημειώνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία για την προμήθεια POS λήγει αύριο, Πέμπτη, 27 Ιουλίου. Ωστόσο, μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων δεν έχει προμηθευτεί τα τερματικά, λόγω του όγκου των αιτημάτων που έχουν δεχτεί οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών.
Οι ίδιες πηγές, ως εκ τούτου, καλούν τις επιχειρήσεις να καταθέσουν τις απαιτούμενες αιτήσεις για την απόκτηση των τερματικών συσκευών και των ηλεκτρονικών εφαρμογών, έως αύριο, Πέμπτη.
Παράλληλα, με την εγκύκλιο, η οποία αναμένεται για σήμερα ή αύριο, το αρμόδιο υπουργείο αναμένεται να καταστήσει αποδεκτό το σύνολο των τερματικών συσκευών, καθώς και των ηλεκτρονικών διαδικτυακών εφαρμογών, που επιτρέπουν την αποδοχή πληρωμής με κάρτες.


Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΡΕΤΡΟ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

«Δεν υπάρχουν περιθώρια για ρετρό διαφωνίες» δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κληθείσα να σχολιάσει τις αιχμές του Ευ. Βενιζέλου για την απόφαση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να συμπράξει με το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου«Ο καθένας έχει τα δίκια του, άλλος περισσότερος, άλλος λιγότερο, αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα κάνουμε μία νέα αρχή, κοιτάμε μπροστά και όλοι πρέπει να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια» δήλωσε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Η κ. Γεννηματά χαρακτήρισε «θετικό βήμα τη συμμετοχή του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη», σημειώνοντας ότι «χωρίς την ενότητα δεν μπορούν να γίνουν παραπέρα βήματα». Κάλεσε παράλληλα όλους «όσοι αισθάνονται ότι ανήκουν στο χώρο της κεντροαριστεράς να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Δημοκρατική Συμπαράταξη».

Για τις αιχμές που εξαπέλυσε εναντίον της ο επικεφαλής του ''Ποταμιού'', Σταύρος Θεοδωράκης, με αφορμή την προσχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η κ. Γεννηματά έκανε λόγο για «άδικη κριτική» τονίζοντας ότι «δεν καλέσαμε κάποιον σε αποστασία». «Το ότι οι βουλευτές φεύγουν από το ''Ποτάμι'' πρέπει να τους απασχολήσει και να κάνουν την αυτοκριτική τους», σημείωσε, προσθέτοντας ότι το ''Ποτάμι'' ήταν εκείνο που αποχώρησε από τον διάλογο με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Για την προχθεσινή συνάντηση με πρώην βουλευτές και ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, η κ. Γεννηματά ανέφερε ότι «το να τιμάς την ιστορία σου συνδέεται με την αυτογνωσία σου» και ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη καλεί «όλο το στελεχιακό της δυναμικό σε επιστράτευση».
«Κάνουμε δημιουργική επίθεση στο μέλλον» δήλωσε, προαναγγέλλοντας ότι η κίνηση αυτή «θα έχει συνέχεια με αυτοδιοίκηση επιμελητήρια χώρους δουλειάς, γυναίκες και νεολαία». «Τιμήσαμε τους ανθρώπους αυτούς και ζητήσαμε την εμπειρία τους. Δεν ζητήσαμε να είναι στην πρώτη γραμμή, αλλά να βοηθήσουν τα νέα παιδιά», διευκρίνισε.

Ξεκαθάρισε στη συνέχεια ότι «από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλουμε πίσω αυτούς που πήραν θέσεις και στασίδι στην εξουσια», για να προσθέσει: «Θέλουμε να γυρίσουν οι ψηφοφόροι που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί παραπλανήθηκαν». Υπογράμμισε τέλος ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη «δεν θα γίνει συμπλήρωμα κανενός» και ότι «διεκδικεί ρόλο καταλύτη στις πολιτικές εξελίξεις».

Σχετικά Θέματα:
Ευ. Βενιζέλος: Ενότητα δεν σημαίνει αναπαλαίωση
Φ. Γεννηματά: Ελιτίστικες κινήσεις που διασπούν, δεν έχουν καμία τύχη

''The New Daily Mail'' 
Newsroom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/WEB TV

ΠΡΩΪΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ - ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η σελίδα του Σάββα Ρομπόλη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΑΙΔΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ