ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

EWG: ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

Την ανάγκη ταχείας ολοκλήρωσης των προαπαιτουμένων που συνδέονται με τη δόση των 2,8 δισ. ευρώ επεσήμανε το Euro Working Group (EWG) που συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας στις Βρυξέλλες, με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη
Σύμφωνα με Ευρωπαίο αξιωματούχο, το EuroWorking Group κατέγραψε την έως τώρα «μικρή» πρόοδο στην υλοποίηση των 15 προαπαιτουμένων, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για ταχεία ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, ούτως ώστε να ανοίξει στη συνέχεια και πριν το τέλος του χρόνου η συζήτηση για την εξειδίκευση των μέτρων αναδιάρθρωσης του χρέους. Για το χρέος πάντως ο ίδιος αξιωματούχος σχολίασε ότι οι θέσεις των εταίρων της Eυρωζώνης δεν είναι ακόμα σαφείς.
Εξάλλου επιβεβαιώθηκε ότι το θέμα της ΕΛ.ΣΤΑΤ. θα συμπεριληφθεί στην ατζέντα του Εurogroup της 9ης Σεπτεμβρίου στη Μπρατισλάβα. Η θέση της Κομισιόν και των εταίρων στην Ευρωζώνη είναι πως η υπόθεση αυτή δεν βοηθά στη διαπραγμάτευση και δεν φέρνει κανένα σύμμαχο στην Ελλάδα, ανέφεραν καλά πληροφορημένοι κύκλοι των Βρυξελλών.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ