ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ.

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα το οπτικοακουστικό υλικό που κατέγραψε ο Π. Χαϊκάλης απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την καταγγελία επιχείρησης χρηματισμού και πρόσθεσε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα αναλάβει το κόστος να το δημοσιοποιήσει ο ίδιος. Περιγράφοντας το προφίλ του μεσάζοντα που προσέγγισε τον κ. Χαϊκάλη, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. είπε  ότι τον γνώρισε στο γραφείου του Αντώνη Σαμαρά όταν ήταν ακόμη πρόεδρος της Ν.Δ. και πως του έλεγε πως ήταν στέλεχος της Deutsche BankO κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο «αυτόδιαφημιζοταν ότι ήταν σύμβουλος και της προηγουμένης κυβέρνησης» και ότι του τον είχε υποδείξει ο Δ. Σταμάτης για να καταθέσει για την υπόθεση των cds.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ., όταν έφυγε από τη Ν.Δ. το ίδιο πρόσωπο του είπε ότι θα τον ακολουθήσει και έγραφε στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «Δευκαλίων» αντιμνημονιακά άρθρα. «Μετά την άνοιξη του 2013 μου ανακοίνωσε ότι θα πιάσει δουλειά στην τράπεζα Πειραιώς […] και τελικά έμαθα απολύθηκε από την Τραπεζα τον Ιούλιο», πρόσθεσε. 

Με κάμερα - ρολόι ο Χαϊκάλης στις δύο συναντήσεις

Όπως έγινε γνωστό, το οπτικό και ακουστικό υλικό αφορά δύο συναντήσεις που είχε ο κ. Χαϊκάλης με το συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. φορούσε στην πρώτη συνάντηση κάμερα-ρολόι μέσω της οποίας καταγράφηκαν οι συνομιλίες. Στις συναντήσεις υπήρξε όμως πέραν της τεχνικής και φυσική παρακολούθηση.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Καμμένος, στην πρώτη συνάντηση ο μεσάζων επί μία ώρα και 14 λεπτά τού έκανε την πρόταση έναντι χρημάτων να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Έχουν ειπωθεί πάρα πολλά πράγματα σε αυτό το βίντεο, αποκαλύπτουν κι άλλες υποθέσεις χρηματισμού ή απόπειρας χρηματισμού», τόνισε.

Από τη δεύτερη συνάντηση υπάρχει καταγεγραμμένη σύντομη συνομιλία περίπου 15 λεπτών. Σε αυτή συμφωνήθηκε ένα ακόμη ραντεβού για «να δοθεί το ποσό των 700 εκατ. ώστε να ρυθμιστεί το δάνειο του κ. Χαϊκάλη και το υπόλοιπο ποσό να δοθεί σιγά σιγά με χρυσό».

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ειδική ομάδα της Αστυνομίας βρισκόταν στο σπίτι του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. την ημέρα που επρόκειτο ο μεσάζων να του δώσει τα χρήματα. «Οι αστυνομικοί ήταν έτοιμοι να τον συλλάβουν επ’ αυτοφώρω, αλλά δύο λεπτά πριν τη συνάντηση ο μεσάζων του τηλεφώνησε και του είπε ''δεν έρχομαι''», εξήγησε. 

Ένα αντίγραφο στον Αθανασίου - ένα στον Μεϊμαράκη

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστοποίησε ότι θα στείλει ένα αντίγραφο από το υλικό της δεύτερης συνάντησης στον υπουργό Δικαιοσύνης και ένα δεύτερο στον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη ζητώντας να ενημερωθούν οι αρχηγοί των κομμάτων και αν το κρίνει να δοθεί στη δημοσιότητα. «Εάν η κυβέρνηση κάνει πίσω και δεν κάνει πραγματικότητα την απειλή της κ. Βουλτεψη, ο οποία είπε "για λόγους δημοσίου συμφέροντος να δοθούν αμέσως στη δημοσιότητα τα στοιχεία" και αποκρύψει ο υπουργός Δικαιοσύνης το υλικό και θα αναλάβω προσωπικα το κόστος να το δημοσιοποιήσω», πρόσθεσε. 
''The New Daily Mail''
Newsroom




ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ