ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης από Ηγουμενίτσα: Δεν πρόκειται να ξεπουλάμε σε ξένους τα λιμάνια. ***** Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Κορίνθου, κίνηση και στην Αθηνών - Λαμίας. ***** «Θανατική καταδίκη» η κατάληψη του περάσματος της Ράφα από το Ισραήλ - Απαγόρευσε την πρόσβαση στον ΟΗΕ. ***** Καταδικάζει η Αίγυπτος την ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα: Απειλεί τη ζωή πάνω από 1 εκατ. ανθρώπων. ***** Ορκίστηκε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για πέμπτη φορά και έστειλε μήνυμα στη Δύση: Να συνεργαστούμε, αλλά σταματήστε να μας πιέζετε. ***** Στη Σερβία ο Σι Τζινπίνγκ: «Ατσάλινη η φιλία μας με το Βελιγράδι».

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ

«Οι καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη όχι μόνο είναι σοβαρές αλλά τεκμηριώνουν τη γενικευμένη αίσθηση παρεμβάσεων, πιέσεων και μεθοδεύσεων προς τους βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. ότι έγινε απόπειρα χρηματισμού του.
Η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τη Δικαιοσύνη να πράξει άμεσα το καθήκον της και τονίζει ότι «το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο. Να αναζητηθούν ευθύνες από τους υπαιτίους όσο ψηλά κι αν βρίσκονται». «Η χώρα και το πολιτικό σύστημα πρέπει να βγουν από τον βούρκο», καταλήγει.
Για σκιές που πλανώνται πάνω από τη δημόσια ζωή και απειλούν με «ασφυξία» το πολιτικό σύστημα κάνει λόγο η Δημοκρατική Αριστερά σχολιάζοντας τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού και καλεί τη δικαιοσύνη να ρίξει φως. Μάλιστα, κατά τη ΔΗΜΑΡ οι σκιές αυτές «επιδεινώνουν το ήδη επιβαρυμένο κλίμα και εντείνουν την κρίση εμπιστοσύνης». «Η Δικαιοσύνη οφείλει να ρίξει άμεσα φως σε όσα καταγγέλλονται και να διερευνήσει τη βασιμότητά τους. Η πολιτική ζωή δεν μπορεί να βυθιστεί άλλο στο τέλμα της αναξιοπιστίας» αναφέρει σε ανακοίνωση.
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ