ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κ. Bελόπουλος: Η δήλωση του Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τον Κ. Μητσοτάκη. ***** Σε Ικαρία και Φούρνους ο Στέφανος Κασσελάκης - Τα προβλήματα του ΕΣΥ. ***** Μ. Τρίτη πληρώνεται το αυξημένο επίδομα γέννησης: 58.912 μητέρες θα λάβουν αναδρομικά €36,2 εκατ. ***** Άρειος Πάγος: Απολύθηκαν πέντε Δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. ***** ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στις ψηφιακές εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου». ***** Χρ. Καλλιάνος: Λάβρος κατά του ΕΣΥ - «Δεν υπάρχει Δημόσιο Σύστημα Υγείας, έχουν καταλυθεί τα πάντα». ***** Διαδηλώσεις υπέρ του Σάντσεθ στη Μαδρίτη - Ζητούν να μην παραιτηθεί. ***** Ουκρανία: Η Ρωσία βομβαρδίζει το σιδηροδρομικό δίκτυο για να «παραλύσει» τις μεταφορές στρατιωτικού υλικού.

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Σεβασμό στις αποφάσεις του συνεδρίου ζήτησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στον χαιρετισμό του κατά την έναρξη των εργασιών του δεύτερου συνεδρίου του κόμματος, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο κ. Καμμένος έδωσε έμφαση στην ανάγκη δημιουργίας ενός «μεγάλου πατριωτικού μετώπου» τονίζοντας παράλληλα ότι οι σύνεδροι θα συνδιαμορφώσουν το τελικό οπλοστάσιο θέσεων του κόμματος.

«Θα ακούσουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά όταν φύγουμε από εδώ, πρέπει να σεβαστούμε τις αποφάσεις του συνεδρίου. Η δημοκρατία είναι πολυφωνία, αλλά απαιτεί σεβασμό στην αρχή της πλειοψηφίας» είπε ο κ. Καμμένος, στη σκιά των δηλώσεων του βουλευτή του κόμματος Παναγιώτης Μελάς σχετικά με την ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο κ. Μελάς παραβρίσκεται στο συνέδριο και αναμένεται να τοποθετηθεί αργότερα.

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι το κόμμα του θα συνεργαστεί με διάφορα κινήματα και έκανε λόγο για την δημιουργία ενός μεγάλου πατριωτικού μετώπου με κορμό τους Ανεξάρτητους Έλληνες που «θα αποτελέσει εκείνη την πολιτική δύναμη που θα δώσει τη λύση, όχι μόνο στο κοινοβούλιο, αλλά και στην αυριανή κυβέρνηση». «Τελείωσε η διαχείριση της τρόικας και η ξένη κατοχή. Οι πατριωτικές δυνάμεις οφείλουμε να κάνουμε συμμαχία που θα ανατρέψει εκείνους που διοικούν τη χώρα μέσω e-mail», πρόσθεσε.

Το συνέδριο συνεχίζεται με θεματικές τοποθετησεις συνέδρων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο κ. Καμμένος θα μιλήσει στις 17:30.
ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ