ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο αναβρασμός στα Πανεπιστήμια πέρασε τον Ατλαντικό - Μετά τις ΗΠΑ άρχισαν φοιτητικές καταλήψεις στη Γαλλία - «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι» το σύνθημα των φοιτητών που κατέλαβαν το Sciences Po του Παρισιού - Ξεπέρασαν τις 40 οι καταλήψεις στις ΗΠΑ. ***** Στο Πανεπιστήμιο Columbia ο Δ. Κουτσούμπας: Αλληλεγγύη στους φοιτητές, λευτεριά στην Παλαιστίνη. ***** Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν: Δεν ευθυγραμμίσαμε τα χρονοδιαγράμματά μας. ***** Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: Τον παρομοίασε ξανά με τον Χίτλερ - «Ό,τι και να κάνει, το στίγμα δεν φεύγει». ***** Bloomberg: Αμερικανοί και Βρετανοί παραδέχονται ότι η Ρωσία τελειώνει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΣΗΜΙΤΗ

«Καλή και ουσιαστική συζήτηση» για όλα τα θέματα, τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους, την οικονομία και τα διεθνή θέματα, είχαν στη Βουλή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης
Τα παραπάνω δήλωσε σε δημοσιογράφους ο κ. Βενιζέλος μετά τη συνάντησή τους που διήρκεσε μία ώρα και πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του κ. Σημίτη.
ΑΜΠΕ 
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ