ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Παραμένει η αφρικανική σκόνη για λίγες ώρες ακόμα στην Ελλάδα - «Εξαφανίστηκε» η Ακρόπολη: Πέπλο σκόνης στην Αθήνα το πρωί. ***** «Κόκκινη γραμμή» από Κασσελάκη: «Ποτέ συνεργασία με τη Ν.Δ.» ***** Μετακλητοί και συνταξιούχοι κατακλύζουν προεκλογικά το Δημόσιο. ***** Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε αστυνομικός για διακίνηση μεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Μακεδονία». ***** Ακριβότερο από ποτέ το πασχαλινό τραπέζι φέτος - «Γονατίζουν» τα νοικοκυριά. ***** «Πέρασε» από το Κογκρέσο η βοήθεια «μαμούθ» στην Ουκρανία: Οι ΗΠΑ στέλνουν άμεσα στον Ζελένσκι νέα όπλα. ***** Χεζμπολάχ: «Δεκάδες ρουκέτες» εναντίον του Ισραήλ τη νύχτα. ***** Αεροπορική τραγωδία στην Αλάσκα - Συνετρίβη αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΑΛΛΑ ΠΙΕΖΟΥΝ

«Δεν δίνει αριθμούς για το δημοσιονομικό κενό η τρόικα»
«Το παλεύουμε. Υπάρχει σύγκλιση, αλλά πιέζουν για τον προϋπολογισμό. Έχουν κάνει λάθη», είπε ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά την κατάθεση του κρατικού προϋπολογισμού, σημειώνοντας ότι η τρόικα δεν δίνει αριθμούς για το δημοσιονομικό κενό.
Ερωτηθείς πότε θα επιστρέψει η τρόικα, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι «είναι θέμα πολιτικής απόφασης», αλλά όπως είπε, «μπορεί να έρθει και να συμφωνήσουμε σε μία μέρα».
Σε άλλη ερώτηση για το αν έχει τεθεί ζήτημα παράτασης του προγράμματος για ένα έτος, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε ότι «δεν έχει υπάρξει τέτοια επίσημη θέση».
Νωρίτερα ο κ. Χαρδούβελης παρέδωσε στον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη το στικάκι με το σχέδιο του προϋπολογισμού για το 2015.
Σημειώνεται ότι η συζήτηση του νέου προϋπολογισμού θα ξεκινήσει στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής στις 25 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί, όπως αποφασίστηκε στη Διάσκεψη των Προέδρων, σε τέσσερις συνεδριάσεις. Η συζήτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής θα αρχίσει την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου, με ονομαστική φανερή ψηφοφορία.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ