ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κυρ. Μητσοτάκης: Στόχος οι πολλές, σταθερές, καλοπληρωμένες δουλειές. ***** Διασύνδεση ταμειακών-POS: Από «κόσκινο» όσοι δεν συμμορφωθούν - Μέχρι τις 30 Απριλίου έχουν περιθώριο διασύνδεσης οι Επιχειρήσεις. ***** Εξηγήσεις για τη διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών την Παρασκευή ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. ***** Ανδρουλάκης: Εθνική αναγκαιότητα ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές. ***** Δημοσκόπηση GPO: Στο 33,6% το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην εκτίμηση ψήφου έναντι 16,3% για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,5%, η Ελληνική Λύση με 9,1%, στο 8,8% το ΚΚΕ.

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Διήμερη επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού, πραγματοποιεί από σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η κυβέρνηση της χώρας για το κοίτασμα Σαχ Ντενίζ. Συγκεκριμένα, αύριο, Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων από τη υπογραφή της συμφωνίας με τις μεγάλες ιδιωτικές εταιρείες και την έναρξη της εκμετάλλευσης του κοιτάσματος, καθώς, επίσης, και τελετή για τον Νότιο Ενεργειακό Διάδρομο.
Στο Μπακού θα βρεθούν και οι πρωθυπουργοί της Τουρκίας, της Βουλγαρίας, της Αλβανίας, της Γεωργίας και του Μαυροβούνιου καθώς επίσης και αρμόδιοι υπουργοί από τη Βρετανία, την Κροατία και την Ιταλία.
Η χώρα μας συνδέεται με το κοίτασμα Σαχ Ντενίζ με τον αγωγό TAP, που θα μεταφέρει το αζέρικο αέριο στην Ευρώπη, μέσω Ελλάδας, Αλβανίας και Ιταλίας. Μόλις προ δεκαημέρου εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τη συνέχιση των εργασιών για τον αγωγό. Ομαλά, όμως, διαβεβαιώνει η κυβέρνηση, εξελίσσεται και η συμφωνία εξαγοράς της ΔΕΣΦΑ από την κρατική αζέρικη εταιρία.
Τον Πρωθυπουργό θα συνοδεύουν στο ταξίδι του ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης και η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο κ. Σαμαράς θα έχει επαφές με ηγέτες των άλλων κρατών.
ΑΜΠΕ
''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ