ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ο αναβρασμός στα Πανεπιστήμια πέρασε τον Ατλαντικό - Μετά τις ΗΠΑ άρχισαν φοιτητικές καταλήψεις στη Γαλλία - «Είμαστε όλοι Παλαιστίνιοι» το σύνθημα των φοιτητών που κατέλαβαν το Sciences Po του Παρισιού - Ξεπέρασαν τις 40 οι καταλήψεις στις ΗΠΑ. ***** Στο Πανεπιστήμιο Columbia ο Δ. Κουτσούμπας: Αλληλεγγύη στους φοιτητές, λευτεριά στην Παλαιστίνη. ***** Δεκάδες ανεμοστρόβιλοι σαρώνουν τις ΗΠΑ - Σπίτια ισοπεδώθηκαν, τρένα εκτροχιάστηκαν. ***** Επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος την αναβολή της επίσκεψης Ερντογάν: Δεν ευθυγραμμίσαμε τα χρονοδιαγράμματά μας. ***** Επίθεση Ερντογάν στον Νετανιάχου: Τον παρομοίασε ξανά με τον Χίτλερ - «Ό,τι και να κάνει, το στίγμα δεν φεύγει». ***** Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία. ***** Bloomberg: Αμερικανοί και Βρετανοί παραδέχονται ότι η Ρωσία τελειώνει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Ανοιχτά προβλέπεται να μείνουν τα καταστήματα σήμερα Κυριακή, από τις 11:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, λόγω των εκπτώσεων που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα. Ωστόσο η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος έχει εξαγγείλει πανελλαδική απεργία, αντιδρώντας στο κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών δηλώνει ότι «μένει αμετακίνητος στη θέση του για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων της Αθήνας μόνο τις 7 παραγωγικές Κυριακές του χρόνου», όπως αυτές καθορίστηκαν με νόμο του 2013. Διευκρινίζει όμως «προς αποφυγή σύγχυσης» ότι η Κυριακή 20 Ιουλίου είναι μία από τις επτά παραγωγικές Κυριακές και επομένως τα καταστήματα της Αθήνας θα είναι ανοιχτά.
Την περασμένη Κυριακή οι εμποροϋπάλληλοι απεργούσαν και τα καταστήματα άνοιξαν, εν μέσω αντιδράσεων, στις τουριστικές και άλλες περιοχές όπου προβλέπεται να λειτουργούν κάθε Κυριακή.
 ''The New Daily Mail'' 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ