ΠΑΣΟΚ: Πρωτιά Ανδρουλάκη, δεύτερος στο «φίνις» ο Δούκας

ΠΑΣΟΚ: Πρωτιά Ανδρουλάκη, δεύτερος στο «φίνις» ο Δούκας

/font>Ψάχνουν συμμαχίες Ανδρουλάκης και Δούκας - Συναντήσεις με Γερουλάνο στη Βουλή. ***** Αθήνα: Προσαγωγές μετά την πορεία υπέρ της Παλαιστίνης. ***** Νεκρός ο 28χρονος που δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Κυψέλη - Συνελήφθη ανήλικος δράστης και ο αδερφός του. ***** Το Ισραήλ «ζυγίζει» τα αντίποινα στο Ιράν - Η Χεζμπολάχ χτυπά στρατιωτική βάση του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ - Το Ιράν διαψεύδει τα περί εκρήξεων στο Ισφαχάν. ***** «Όσο υπάρχει κατοχή, η περιοχή θα παραμείνει μια ωρολογιακή βόμβα» λέει ανώτερος ηγέτης της Χαμάς. ***** Διάγγελμα Νετανιάχου: «Η νίκη εγγυάται την αιωνιότητα». ***** Ουκρανία: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από πυραυλική επίθεση στο λιμάνι της Οδησσού.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Αλέξης Τσίπρας: Πρόεδρος διεθνούς Σύσκεψης για τα Δυτικά Βαλκάνια στο Βελιγράδι

Υ
πό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα
θα συγκληθεί στις 10-11 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι, στο Κοινοβούλιο της Σερβίας, η Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια
Ο κ. Τσίπρας θα ανοίξει τις εργασίες της Επιτροπής, ενώ αναμένεται να υπογραμμίσει τη σημασία που έχει ο σεβασμός των διεθνών Συμφωνιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες τις εργασίες της Επιτροπής εκτός του κ. Τσίπρα, θα ανοίξουν ο Πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Βουλής της Σερβίας, ενώ θα συμμετάσχουν Βουλευτές από τα Κράτη-μέλη και ιδίως τα Δυτικά Βαλκάνια.
Ο Αλέξης Τσίπρας, αναμένεται να τονίσει τη σημασία που έχει ο σεβασμός των Διεθνών Συμφωνιών για την εξασφάλιση της ειρήνης και της σταθερότητας, την αντιμετώπιση του εθνικισμού και την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών ΒαλκανίωνΘα υπογραμμίσει παράλληλα τη σημασία που έχει για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και την αντιμετώπιση του εθνικισμού, η συνανάπτυξη της περιοχής στην οικονομία, την ενέργεια και την νέα πράσινη και ψηφιακή ατζέντα, καθώς και ο συντονισμός σε θέματα ασφάλειας και διπλωματίας.
Ο πρώην Πρωθυπουργός και πρώην Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα συναντήσει τον Σέρβο Πρωθυπουργό, Μίλος Βούτσεβιτς, στο περιθώριο της συνάντησης.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ