Reuters: Ανασύρθηκε η σορός του Χασάν Νασράλα στην Βηρυτό. ***** Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας». ***** Άννα Διαμαντοπούλου: Προεκλογικό σποτ με «Απαράδεκτους». ***** Mαστογραφία: 416.000 γυναίκες την έκαναν δωρεάν, σε 26.000 βρέθηκαν ευρήματα. ***** Ο θάνατος Νασράλα δεν θα είναι μάταιος, λέει ο ηγέτης των Χούθι. ***** Ισραήλ: Νέες επιδρομές κατά της Χεζμπολάχ στον Λίβανο. ***** Νεκρός υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Χεζμπολάχ από ισραηλινά πυρά.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024

Νεκρό και άλλο ανώτερο στέλεχος της Χεζμπολάχ

Ο
ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι σκότωσε υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Χεζμπολάχ του Λιβάνου σε αεροπορική επιδρομή που εξαπέλυσε χθες, Σάββατο, στο προπύργιο του ένοπλου ισλαμιστικού κινήματος στα προάστια της Βηρυτού, την επομένη ενός μαζικού βομβαρδισμού κατά τον οποίο σκοτώθηκε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα.

«Ο Στρατός εξόντωσε τον τρομοκράτη Ναμπίλ Καούκ, Διοικητή της μονάδας ασφαλείας (...) της Χεζμπολάχ και μέλος του κεντρικού Συμβουλίου" της Οργάνωσης, ανέφερε ο Στρατός σε μια ανακοίνωση. Πηγή προσκείμενη στη Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε στο AFP πως ο Καούκ σκοτώθηκε σε πλήγμα που σημειώθηκε το Σάββατο στα νότια προάστια της Βηρυτού, προσθέτοντας πως ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Χεζμπολάχ και αρμόδιος για την ασφάλεια στο εσωτερικό της Οργάνωσης.

«Ο Ναμπίλ Καούκ θεωρείτο προσκείμενος στην ηγεσία της τρομοκρατικής Οργάνωσης Χεζμπολάχ και άμεσα εμπλεκόμενος στην προώθηση των τρομοκρατικών σχεδίων εναντίον του Κράτους του Ισραήλ και των πολιτών του ακόμη και αυτές τις τελευταίες ημέρες», ανέφερε ο Στρατός. Ο Ναμπίλ Καούκ εντάχθηκε στην Οργάνωση στα χρόνια του 1980 και κατείχε διάφορες υψηλόβαθμες θέσεις, σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού.

Το πλήγμα που σκότωσε τον Χασάν Νασράλα σκότωσε επίσης και τον Άλι Καράκι, τον Διοικητή του νοτίου μετώπου της Χεζμπολάχ, ανέφερε σε μια ανακοίνωση η σιιτική ΟργάνωσηΗ Χεζμπολάχ επιβεβαίωσε πως ο υψηλόβαθμος ηγέτης της Άλι Καράκι σκοτώθηκε σε ισραηλινό πλήγμα που έθεσε στο στόχαστρο προχθές, Παρασκευή, και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της Οργάνωσης περιλαμβανομένου του ηγέτη της, Σάγεντ Χασάν Νασράλα, στον Λίβανο.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο ισραηλινός Στρατός εξαπέλυσε μαζικά πλήγμα με στόχο υψηλόβαθμους αξιωματούχος της Χεζμπολάχ και εγκαταστάσεις οπλισμού της Οργάνωσης στον νότιο Λίβανο και στο προπύργιό της στη Βηρυτό.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ


Σημείωση: Ο Όθων Κουμαρέλλας είναι αδελφός του εκδότη και διαχειριστή της εφημερίδα μας, κ. Ιωάννης Κουμαρέλλας.

Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ