88Η ΔΕΘ

88Η ΔΕΘ
'Εχουμε μπροστά μας τρία χρόνια καθαρής πολιτικής διαδρομής, τόνισε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στη ΔΕΘ. Είμαι πλέον πιο έμπειρος από τη διαχείριση σοβαρών κρίσεων. Όπως είπε στόχος είναι το 2027 η Ελλάδα να είναι μια ευρωπαϊκή χώρα με επίτροπο έναν άνθρωπο από τη Θεσσαλονίκη, τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Με τη νέα γενιά να αισθάνεται ότι μπορεί να ζήσει καλύτερα από την προηγούμενη. Όπως είπε ο Πρωθυπουργός ο δρόμος της εθνικής προόδου έχει ανοίξει και πρέπει να τον τρέξουμε γρήγορα. Η Ελλάδα αλλάζει, είπε. Πριν ένα χρόνο δεσμεύτηκα ότι θα πετύχουμε την επενδυτική βαθμίδα, ότι θα επανέλθουν οι τριετίες και ότι θα αυξηθούν για πρώτη φορά οι μισθοί στο Δημόσιο. Όλα έγιναν πράξη με μια συνετή πολιτική, όχι με δανεικά. Πέρυσι δεσμεύτηκα για προσλήψεις στην Παιδεία και αυξήσεις στους μισθούς των γιατρών του ΕΣΥ και το κάναμε. Παρά το πολιτικό κόστος προχωρήσαμε στις αλλαγές στη φορολόγηση των επαγγελματιών γιατί ήταν το δίκαιο. Προωθήσαμε τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια και την επιστολική ψήφο

ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (ΑΜΠΕ)

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – Τελεσίγραφο από 100 μέλη της Κ.Ε. και Πολάκη στον Κασσελάκη - ΣΥΡΙΖΑ: Κείμενο-«φωτιά» από 100 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής - Καλούν τον Στ. Κασσελάκη να προκηρύξει εκλογές. ***** Πολάκης κατά Κασσελάκη: Η υπερπροβολή του κάλυψε τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ - Απάντηση Πολάκη στις κατηγορίες περί ομοφοβίας και η θέση του για την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών. ***** Ν. Παππάς προς Κασσελάκη: Όταν υπάρχει φωτιά, δεν πρέπει να τη βοηθάς να φουντώνει - «Όχι» σε εκλογές και αλλαγή ονόματος. ***** Γεροβασίλη: Μόνη λύση οι εκλογές - Σφοδρή επίθεση σε Κασσελάκη για «διχασμό, απρέπειες, απειλές». ***** Θεοχαρόπουλος σε Κασσελάκη: Ή αλλάζουμε ηγεσία ή βουλιάζουμε.

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Μύδροι Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη, Φλωρίδη και Αρείου Πάγου: Η αλαζονεία σας έχει τυφλώσει, πέφτουν οι μάσκες

Σ
κληρή επιστολή
με αποδέκτες τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη, την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη απέστειλε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών και μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης, Μαρία Καρυστιανού
Όπως σημειώνεται στην επιστολή της η Μαρίας Καρυστιανού, με αφορμή την επέτειο της επιστροφής της Δημοκρατίας, «συνεχίζετε να υποδύεστε ότι ζούμε σε ένα Κράτος αξιοκρατίας και Δικαίου ενώ όλη η φροντίδα από μεριάς σας έχει εξαντληθεί στη συγκάλυψη και στην αδράνεια».

Τονίζεται ότι «παρόλο που κανένας από σας δε θα κάνει σχετικές δηλώσεις, δε θα παραιτηθεί (που να βρεθεί τσίπα εκεί ψηλά), γνωρίζω καλά, πως αντιλαμβάνεστε εν μέρει τη σήψη μέσα στη οποία ζείτε». Ακόμη, από τη Μαρία Καρυστιανού υπογραμμίζεται πως «η αλαζονεία, σας έχει τυφλώσει. Εμάς πάλι τα μάτια μας άνοιξαν για τα καλά! Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες, όλα και όλοι αποκαλύπτονται».

Αναλυτικά η επιστολή της Μαρίας Καρυστιανού:

«Σήμερα, η γιορτή της ''Δημοκρατίας''»Πριν ξεκινήσει η γιορτή,

Πρωθυπουργέ,
Υπουργέ Δικαιοσύνης,
Κα. Κλάπα,
Κα Αδειλίνη,

»Παρά τα τόσα αίσχη που βλέπουμε τόσους μήνες για τα Τέμπη, παρά την καταστροφή, στο έγκλημα Καραϊβάζ, στοιχείων με συρραπτικό που καίνε τους άριστους γνωστούς - αγνώστους, παρά τα πλημμελήματα στο Μάτι, συνεχίζετε και παρουσιάζεστε περήφανοι για την επάρκεια και ταχύτητα με την οποία έχετε φροντίσει να λειτουργεί η Δικαιοσύνη.
Συνεχίζετε να υποδύεστε ότι ζούμε σε ένα Κράτος αξιοκρατίας και Δικαίου ενώ όλη η φροντίδα από μεριάς σας έχει εξαντληθεί στη συγκάλυψη και στην αδράνεια. Παρόλο που κανένας από σας δε θα κάνει σχετικές δηλώσεις, δε θα παραιτηθεί (που να βρεθεί τσίπα εκεί ψηλά), γνωρίζω καλά, πως αντιλαμβάνεστε εν μέρει τη σήψη μέσα στη οποία ζείτε. Είστε εξοικειωμένοι με αυτό, σαν το σπίτι σας.
»Εμείς όμως δεν ανεχόμαστε άλλο αυτήν την κατάντια. 
Οφείλουν ή όχι, οι δικαστικοί να διερευνήσουν την καταστροφή των στοιχείων; 
Οφείλουν ή όχι, να τιμήσουν τον όρκο και το Ιερό θεσμό που εκπροσωπούν;
Πώς να νιώσουμε ασφάλεια εμείς που περιμένουμε δικαίωση για τον θάνατο των παιδιών μας;
Μέχρι πότε πιστεύετε θα κάνουμε υπομονή και θα δείχνουμε αξιοπρέπεια;
Πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα ένας γονιός να ξεχάσει τον πόνο της ψυχής του; Να κουραστεί; Να απελπιστεί;
Πόσο μακριά είστε από το φυσιολογικό και την απόλυτη αγάπη…
Η αλαζονεία, σας έχει τυφλώσει.
Εμάς πάλι τα μάτια μας άνοιξαν για τα καλά! Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες, όλα και όλοι αποκαλύπτονται».

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ