Ανδρουλάκης: Δεν θα δώσουμε ξανά ευκαιρία σε αυτούς που πούλησαν το ΠΑΣΟΚ. ***** Αιχμές Δούκα για Ανδρουλάκη: Υποτιμά την εσωκομματική διαδικασία. ***** Ηλεκτρική διασύνδεση: Επεσαν οι υπογραφές στη τελική συμφωνία - Είσοδος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο έργο μετά την ολοκλήρωση του due diligence. ***** Κ. Σακελλαροπούλου: Η μετάβαση στον νέο κόσμο της εργασίας πρέπει να συνοδεύεται από αποτελεσματική προστασία έναντι των κινδύνων - Χαιρετισμό στο Συνέδριο που συνδιοργανώνουν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας και η ΓΣΕΕ στη Φλώρινα. ***** Gazprom: Συνεχίζεται η ροή φυσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Ουκρανίας. ***** Ρωσία: Μπαράζ επιθέσεων της Ουκρανίας με drones – Καταρρίφθηκαν 100.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Γαλάζιο αντάρτικο στη Βουλή με φόντο τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Α
ναβλήθηκε η Συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τον διορισμό της Κατερίνας Φουντεδάκη στην Εθνική Επιτροπή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Αντέδρασαν Βουλευτές της Ν.Δ., λόγω του… ιστορικού της Καθηγήτριας Νομικής. 
Αιτία, οι αντιδράσεις αρκετών γαλάζιων Βουλευτών, καθώς η κυρία Φουντεδάκη είχε ενεργό ρόλο στη σύνταξη του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ έχει ταχθεί και υπέρ της τεκνοθεσίας από αυτά.
Κατά πληροφορίες, 5 γαλάζια μέλη της 14μελούς Επιτροπής φέρονται να είχαν ζητήσει να αντικατασταθούν, ενώ υπάρχουν και άλλοι Βουλευτές που διάκεινται αρνητικάΗ κυρία Φουντεδάκη είχε λάβει μέρος και στα «φροντιστήρια» στους Βουλευτές της Ν.Δ. στα γραφεία του κόμματος, πριν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή.
Εν τω μεταξύ, νωρίτερα η Ελληνική Λύση, με ανακοίνωσή της, έκανε λόγο για «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» της Κυβέρνησης να αναβάλλει τη Συνεδρίαση. «Βλέποντας η Ν.Δ. ότι με την παρούσα σύνθεση η επιτροπή δεν υπήρχε περίπτωση να εκλέξει την κ. Φουντεδάκη, αναβάλλει την προγραμματισμένη συνεδρίαση, με προφανή στόχο να αντικαταστήσει βουλευτές. Πρόκειται για κακοποίηση του πολιτεύματος, για να εξυπηρετηθούν οι προσωπικές σκοπιμότητες Μητσοτάκη. Οι συνεργοί σε αυτό το κοινοβουλευτικό έγκλημα θα λογοδοτήσουν πολιτικά. Μόνο οι παράνομοι, οι κλέφτες και οι εθνικοί λωποδύτες, δρουν τη νύχτα», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«The New Daily Mail» 
Newsroom με πληροφορίες από το euro2day.gr



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ