ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΜΠΕ

Ιός του Δυτικού Νείλου: 27 θάνατοι και 180 κρούσματα από τις αρχές του 2024. ***** Κ. Μητσοτάκης - Ν. Χριστοδουλίδης: Συντονισμός για το Κυπριακό – «Πυλώνες σταθερότητας Ελλάδα και Κύπρος». ***** Κ. Μητσοτάκης: Στις 26 Σεπτεμβρίου η ομιλία του Πρωθυπουργού στον ΟΗΕ. ***** Γ. Γεραπετρίτης: Αναχωρεί για Νέα Υόρκη το Σάββατο - 40 συναντήσεις υψηλού επιπέδου στο πλαίσιο της Γ.Σ. του ΟΗΕ. ***** «Καρφιά» Κακλαμάνη κατά Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια - «Απρέπεια» του καταλογίζει. ***** Έξι ανήλικοι χτύπησαν συνομήλικό τους και βιντεοσκόπησαν την επίθεση.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ στην ιλαροτραγωδία και στο Προεδρείο της Βουλής

Ο
ύτε στα βασικά δεν μπορούν να συνεννοηθούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ όσο το κόμμα βαδίζει, ακέφαλο, στο τεντωμένο σχοινί της εσωκομματικής σύγκρουσης. Τελευταίο, αλλά όχι έσχατο όπως φαίνεται, το σημερινό περιστατικό στη Βουλή. 
Στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής σήμερα ένα από τα θέματα ήταν η αντικατάσταση του Ανδρέα Ποττάκη από τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο ως επικεφαλής Συνηγόρου του Πολίτη. Ωστόσο, η προσπάθεια του Προέδρου της Βουλής Κώστα Τασούλα για την επίτευξη της απαιτούμενης από το Σύνταγμα πλειοψηφίας των 3/5 της Διάσκεψης οδηγήθηκε σε αδιέξοδο.

Και αυτό καθώς στην πορεία φάνηκαν οι διαφορετικές «γραμμές» του ΣΥΡΙΖΑ. Η Αξιωματική αντιπολίτευση, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανιζόταν θετική απέναντι στην πρόταση Τασούλα με τους Όλγα Γεροβασίλη και Θεόφιλο Ξανθόπουλο να τάσσονται υπέρ, όπως φάνηκε και από τη στάση του Θ. Ξανθόπουλου στη Συνεδρίαση της Διάσκεψης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από το στρατόπεδο των «Κασσελίστας» η Θεοδώρα Τζάκρη τάχθηκε κατά της αντικατάστασης ενημερώνοντας σχετικά τον Πρόεδρο της Κ.Ο. Νίκο Παππά όσο βρίσκεται σε εκκρεμότητα η έρευνα από τον νυν Συνήγορο Ανδρέα Ποττάκη για το ναυάγιο της Πύλου.

Αργότερα, εντός της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής ο Θεόφιλος Ξανθόπουλος, γνωρίζοντας την στάση που θα κρατούσε η Θεοδώρα Τζάκρη, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής την αναβολή της Συνεδρίασης καθώς το Κόμμα του «δεν είχε καταφέρει να συνεννοηθεί για τη στάση του». Μπροστά στα κωμικοτραγικά του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Τασούλας, εκτιμώντας πως δεν θα προκύψουν τα 3/5 ανέφερε πως αποσύρει την πρότασή του για τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο καθώς, όπως φέρεται να είπε, δεν είναι δυνατόν να ευτελίζεται έτσι ένας άνθρωπος. Μπροστά σε αυτά τα δεδομένα ο Θ. Ξανθόπουλος φέρεται να κάλεσε τον Πρόεδρο της Βουλής να μην προχωρήσει στην απόσυρση της πρότασης αλλά να την επαναφέρει σε επόμενη Συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.
ieidiseis.gr


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ