Εκλογές για Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στις 24 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου. ***** Παύλος Πολάκης: Δύσκολη διαδρομή, αλλά θα βγούμε νικητές - Εμένα το πόθεν έσχες μου είναι γνωστό εδώ και χρόνια. ***** Κ. Μητσοτάκης: Το βράδυ η ομιλία του στη Νέα Υόρκη στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον. ***** Δυτική Όχθη: Έφοδος ισραηλινών δυνάμεων στα γραφεία του Al Jazeera - Διέταξαν κλείσιμο για 45 ημέρες. ***** Economist: Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης θα κριθεί από την οικονομική βιωσιμότητά της.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Με ενέργειες Κασσελάκη ανεστάλη προσωρινά πλειστηριασμός σπιτιού μιας γυναίκας

Π
ροσωρινή αναστολή πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας μίας γυναίκας επιτεύχθηκε χθες, Τρίτη (16/7), μετά από ενέργειες του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη
Η συγκεκριμένη κυρία είχε επισκεφθεί την προηγούμενη Πέμπτη τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν άνοιξε το γραφείο του για να τον επισκεφθούν πολίτες.
«Την περασμένη Πέμπτη ανοίξαμε τις πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου. Δεκάδες πολίτες ήρθαν να μοιραστούν μαζί μου τις ιδέες τους, αλλά και τα προβλήματά τους. Μια γυναίκα μού ανέφερε ότι το σπίτι της, πρώτη κατοικία, θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, με ημερομηνία εκτέλεσης, σήμερα 17/07. Με τις κατάλληλες ενέργειες του γραφείου μου καταφέραμε χθες να αναστείλουμε προσωρινά τον πλειστηριασμό, ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στην ιδιοκτήτρια για μια οριστική ρύθμιση του χρέους της. Η πολιτική δεν είναι απλώς επικοινωνία και εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών. Είναι η λύση στα προβλήματα των πολιτών. Σας το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Θα είμαι δίπλα σας. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ