Δημοσιονομικός κίνδυνος 800 εκατ. ευρώ για τον ΕΦΚΑ - Στην αναμονή 100.000 νέοι συνταξιούχοι. ***** Γ. Γεραπετρίτης: Μπαράζ επαφών στη Νέα Υόρκη. ***** B. Κικίλιας: 24% κάτω από τον μέσο όρο 20ετίας οι καμένες εκτάσεις φέτος. ***** Δύο σεισμοί πάνω από 4 Ρίχτερ στη Χαλκιδική. ***** Πρόεδρος Ισραήλ: Δεν έχουμε σχέση με τις εκρήξεις στους βομβητές - Νετανιάχου: Χτυπήσαμε τη Χεζμπολάχ όπως δεν είχε ποτέ φανταστεί. ***** Τρεις νεκροί από το τελευταίο ισραηλινό χτύπημα στο νότιο Λίβανο - Σε 50 ανήλθαν τα θύματα της επίθεσης στη Βηρυτό. ***** Ουκρανία: 21 τραυματίες από το ρωσικό πλήγμα σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Χάρκοβο.

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Ακόμη μία υποψηφιότητα, η 8η, ανακοινώθηκε στην κούρσα των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Η Άννα Διαμαντοπούλου θα διεκδικήσει και εκείνη την προεδρία του κινήματος.
«Πιστεύω στην κοινωνία, πιστεύω στην πολιτική, στη δύναμη των πολιτών να χτίζουν τη μοίρα τους», επισημαίνει στο βίντεο, με το οποίο ανακοινώνει την υποψηφιότητα της. «Δεν είχα ονειρευτεί τα όσα πέτυχα. Αλλά ξέρω ότι τότε είχα δικαίωμα στο όνειρο. Όπως και ξέρω ότι σήμερα ένας 15χρονος στην Κοζάνη δεν έχει τις ευκαιρίες που είχα εγώ τότε», σημειώνει.
«Για κάθε 15χρονη Άννα, για τα παιδιά που έφυγαν από τη χώρα με την κρίση, για όσους αδυνατούν να ονειρευτούν, για όσους αναζητούν περισσότερες ευκαιρίες, για όσους δημιουργούν και διεκδικούν… Για αυτό κατεβαίνω υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ», συμπληρώνει. «Στόχος; Ένα μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ».
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ