ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ενημερώνουμε τους κ.κ. αναγνώστες μας ότι από νωρίς σήμερα το πρωί, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα συνδεσιμότητας με το internet. (Χαμηλές ταχύτητες έως μηδενικές). Η ενημέρωση γίνεται σε στιγμές που μας επιτρέπει η ταχύτητα της σύνδεσής μας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Άρειος Πάγος: Επίσπευση της καθαρογραφής της απόφασης για το Μάτι ζητεί η Πρόεδρος

Λ
ίγες ώρες μετά την απόφαση για την φονική τραγωδία στο Μάτι η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ζητεί την επίσπευση της καθαρογραφής της δικαστικής απόφασης για να αποφευχθεί ο κίνδυνος παραγραφής όλων των αδικημάτων.
Η κ. Ιωάννα Κλάπα θα ζητήσει από τον Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου της Αθήνας, Χριστόφορο Λινό να προβεί σε κάθε ενέργεια, έτσι ώστε να καθαρογραφεί άμεσα η απόφαση για να προσδιοριστεί η δίκη σε δεύτερο βαθμό.
Για αυτό τον λόγο, η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου θα ζητήσει να απαλλαγεί από κάθε άλλη υποχρέωση η Πρόεδρος του Δικαστηρίου και να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με την σύνταξη του σκεπτικού της απόφασης, έτσι ώστε τον Ιούνιο η Εισαγγελία να προσδιορίσει τη δική. Παράλληλα και η Εισαγγελία θα εξετάσει αυτεπαγγέλτως και θα αποφασίσει εάν συντρέχουν λόγοι άσκησης έφεσης για αθωώσεις κατηγορουμένων. Στα 8 χρόνια παραγράφονται όλες οι πλημμεληματικές κατηγορίες, εάν οι καταδίκες δεν έχουν καταστεί αμετάκλητες.
ΑΜΠΕ


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ