ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Ενημερώνουμε τους κ.κ. αναγνώστες μας ότι από νωρίς σήμερα το πρωί, αντιμετωπίζουμε πρόβλημα συνδεσιμότητας με το internet. (Χαμηλές ταχύτητες έως μηδενικές). Η ενημέρωση γίνεται σε στιγμές που μας επιτρέπει η ταχύτητα της σύνδεσής μας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Ιδιώτες γιατροί στο ΕΣΥ: Η Ν.Δ. απέρριψε την ένσταση αντισυνταγματικότητας

Α
πορρίφθηκε η ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατά της τροπολογίας του Υπουργείου Υγείας με την οποία ανοίξει η πόρτα σε ιδιώτες γιατρούς να ασκούν έργο στο ΕΣΥ, εμπορευματοποιώντας ακόμα περισσότερο τη Δημόσια Υγεία.
Ενώ σύσσωμη η αντιπολίτευση άσκησε δριμεία κριτική, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε για «στρουθοκαμηλισμό» τη μειοψηφία διότι «δεν βλέπει το πρόβλημα», το οποίο είναι ότι οι προσκλήσεις για προσλήψεις υγειονομικών βγαίνουν άγονες.
Ο Αδ. Γεωργιάδης κατηγόρησε τον Παύλο Πολάκη ότι ήταν ο πρώτος ιδιώτης γιατρός που χειρούργησε στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου, ενώ ισχυρίστηκε πως επί Ν.Δ. πραγματοποιούνται τα μεγαλύτερα προγράμματα προσλήψεων και κτιριακής αναβάθμισης από σύστασης του ΕΣΥ.
«Συνώνυμο του χαρατσιού» χαρακτήρισε τον Υπουργό Υγείας, ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, κατηγορώντας τον Αδ. Γεωργιάδη για «λαθραία» νομοθέτηση.
Ο Σ. Φάμελλος υπερασπιζόμενος τον Π. Πολάκη τόνισε ότι ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας στην Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για την ανασύσταση του ΕΣΥ».


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ