ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απεργία Πρωτομαγιάς: Αλαλούμ με το Μετρό

Ν έες αλλαγές προκύπτουν από τις αποφάσεις των εργαζομένων σχετικά με τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς στην απεργία της Πρωτομαγιά...

Τέμπη: Μήνυση ονομαστικά κατά Μητσοτάκη και πολιτικών καταθέτουν συγγενείς των θυμάτων. ***** Eurostat: Αποκλιμάκωση πληθωρισμού στην Ελλάδα στο 3,2% - Σταθερός στο 2,4% στην Ευρωζώνη. ***** Ένωση Δικαστών & Εισαγγελέων για Μάτι: Μηδενική ανοχή στον λαϊκισμό ως προς τη Δικαιοσύνη. ***** Δικαστική απόφαση για το Μάτι: Άμεσα η καθαρογραφή της. ***** Στ. Κασσελάκης: Κοινωνική ανάγκη η ανατροπή στις ευρωεκλογές - Ο κόσμος κουράστηκε με την αλαζονεία του 41%. ***** Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα μπει στη Ράφα με ή χωρίς συμφωνία για ομήρους και εκεχειρία.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Βολές Ανδρουλάκη για «ψηφοθηρία» Μητσοτάκη και «κολυμβήθρα» Κασσελάκη

Ο
ξεία κριτική στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για ψηφοθηρική ένταξη του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. αλλά και στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη για τις αναφορές του ότι στην κολυμβήθρα του είχε σχηματιστεί σταυρός, άσκησε χθες ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε αργά χθες το βράδυ σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Ανδρουλάκης καταλόγισε στον κ. Μητσοτάκη ότι δεν τοποθέτησε τον κ. Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. με εθνικά ή ευρωπαϊκά κίνητρα αλλά «εκλογικά και ψηφοθηρικά». «Τον κ. Μπελέρη τον έχει ανάγκη η μειονότητα ως Δήμαρχο στη Χειμάρρα, αυτή έπρεπε να είναι η προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Αλλά μπροστά στην προσωπική και κομματική αγωνία του κ. Μητσοτάκη να σταματήσει τις διαρροές προς τα δεξιότερα κόμματα, έκανε αυτόν τον χειρισμό» συμπλήρωσε ο κ. Ανδρουλάκης και επέρριψε στον Πρωθυπουργό ότι δείχνει «ασέβεια» για τέτοια ζητήματα. Επίσης χαρακτήρισε τον κ. Μητσοτάκη «τροχονόμο της ακρίβειας» υπογραμμίζοντας ότι τον Μάρτιο η αύξηση του πληθωρισμού στα τρόφιμα στην Ελλάδα ήταν «υπερτετραπλάσια» σε σύγκριση με τον μέσο όρο της Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σχολίασε με εξίσου σκληρό τρόπο τις αναφορές του κ. Κασσελάκη για την εμφάνιση θεόσταλτου σημαδιού την ημέρα της βάπτισής του. Πιο συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε από τη δημοσιογράφο Νατάσα Γιάμαλη εάν θα συνομιλούσε σήμερα με τον κ. Κασσελάκη απάντησε δηκτικά ότι θα μπορούσαν να ανταλλάξουν εμπειρίες για τις βαπτίσεις τους. Ανέφερε δε, χαριτολογώντας ότι στη δική του βάπτιση στο Αρκαλοχώρι «σχηματίστηκε ένας ήλιος του ΠΑΣΟΚ». «Αυτή τη συζήτηση θα κάνουμε; Είναι αυτή Αντιπολίτευση;» διερωτήθηκε στο ίδιο πνεύμα.

Ο κ. Ανδρουλάκης παραλλήλισε, επίσης, τον κ. Κασσελάκη με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο για τις περιβόητες επιστολές του Ιησού που διαφήμιζε από εκπομπή του. «Από τη μια ο ένας…επιστολές του Ιησού και από την άλλη ο άλλος… τα θαύματα της κολυμβήθρας» ανέφερε αποδοκιμαστικά και αντέτεινε ότι «ο τόπος χρειάζεται σοβαρή, ισχυρή, προοδευτική Αξιωματική Αντιπολίτευση για να μαζευτεί η Ν.Δ., η διαφθορά, η αλαζονεία και οι ανισότητες». «Πραγματικά δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση ανθρώπων της Αριστεράς, που έχουν αγωνιστεί για την Αριστερά και βλέπουν αυτή την κατάσταση» είπε και εκτίμησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Κασσελάκη αποτελεί «μάννα εξ ουρανού στον κ. Μητσοτάκη».

Ο κ. Ανδρουλάκης δήλωσε επίσης ότι ο στόχος της δεύτερης θέσης στις ευρωεκλογές είναι «εφικτός» για το κόμμα του. «Είμαι πολύ αισιόδοξος» ανέφερε και υπογράμμισε ότι το βράδυ των ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ αντίθετα με τα άλλα κόμματα θα έχει σημαντική ενίσχυση, σε σύγκριση με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.


«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ