ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΗΠΑ: Πάνω από 100 συλλήψεις μετά την εκκένωση του καταυλισμού στο UCLA. ***** ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητική η απόφαση για υφ’ όρον αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου - Κασσελάκης κατά Μητσοτάκη: Ο Πρωθυπουργός που επί των ημερών του αποφυλακίζεται ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. ***** Μιλένα Αποστολάκη: Εύλογοι προβληματισμοί για την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Νέα Αριστερά: Προκλητική και απαράδεκτη η αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου. ***** Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: «Προσβολή στα θύματα της Χρυσής Αυγής» - Οργή της οικογένειας Φύσσα. ***** Τρίκαλα Κορινθίας: Έντονο χαλάζι άσπρισε τα πάντα - Καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες. ***** Κορονοϊός: Εννέα διασωληνωμένοι και ένας νέος θάνατος - Ένα νέο σοβαρό κρούσμα γρίπης.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Τσίπρας: Το σχέδιο της Ν.Δ. θα ρίξει τη χώρα στα βράχια


«Ζητώ εκ νέου την εμπιστοσύνη της Βουλής πάνω σε ένα σχέδιο στήριξης της οικονομίας που παρουσιάσαμε σήμερα», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του στη Βουλή. «Ζητώ την εμπιστοσύνη του λαού στις 26 Μαίου πάνω σε ένα σχέδιο ενίσχυσης των πολλών που αφορά την ερχόμενη τετραετία».
«Δεν ήρθα με στόχο να αντιδικήσω με τον κρυπτόμενο κ. Μητσοτάκη, που του έχω ζητήσει επανειλημμένα να κάνουμε debate για τα μεγάλα θέματα της χώρας. Δεν ήρθα για να αντιπαρατεθώ στα ασήμαντα και τα επικοινωνιακά κόλπα. Ήρθα στη Βουλή για να αντιπαρατεθώ όχι με την προπαγάνδα, αλλά με το πολιτικό σχέδιο του κ. Μητσοτάκη. Αυτό που προσπαθεί να κρύψει πίσω από πυροτεχνήματα», τόνισε.
Όπως είπε είναι το ίδιο σχέδιο που έστειλε τη χώρα στα βράχια το 2010. Το ίδιο σχέδιο που ταπείνωσε ένα ολόκληρο λαό και αφάνησε το 1/3 της οικονομίας.
Όσα ανακοινώσαμε χθες είναι ένα συνολικό σχέδιο με ισχυρή οικονομική λογική, υποστήριξε. «Είναι τα δικά σας μέτρα ή παροχές, δώρα και κόλπα», αναρωτήθηκε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση, για να απαντήσει: «Είναι δικαιοσύνη για όσα πέρασαν οι πολίτες».
Η ομιλία του Πρωθυπουργού συνεχίζεται.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ