ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Ανασκόπηση των σημερινών πολιτικών εξελίξεων (VD)

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ έθεσε ο Πάνος Καμμένος τόσο την Έλενα Κουντουρά όσο και τον Βασίλη Κόκκαλη, που επιβεβαίωσαν ότι θα στηρίξουν την κυβέρνηση. Αύριο στις 10:00 ξεκινά η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης. Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης, όπου και θα δοθεί η  μάχη για τους 151.

Ε.Ε.: Στηρίζουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Η Ε.Ε. στηρίζει την ιστορική Συμφωνία που υπέγραψαν οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της πΓΔΜ τον Ιούνιο και παράλληλα εξαίρει το πολιτικό κουράγιο και την ηγετική ευθύνη προς την επίλυση μιας από τις πλέον παλαιές διαμάχες της περιοχής» τόνισε η εκπρόσωπος της Επιτροπής για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής, Μάγια Κοσίγιαντσιτς. Πρόσθεσε δε πως «είναι μοναδική ευκαιρία να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του παρελθόντος και να ενισχυθεί η συμφιλίωση στην περιοχή και στην Ευρώπη συνολικά».
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ποτέ δεν σχολιάζει τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις στα κράτη-μέλη, αλλά τις παρακολουθεί από κοντά» είπε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, ερωτηθείς για τις τελευταίες εξελίξεις.
Όλες οι πολιτικές εξελίξεις της ημέρας σε Video:

Δ. Τζανακόπουλος: Ψήφος εμπιστοσύνης με απόλυτη πλειοψηφία
«Ο Πρωθυπουργός πήρε πρωτοβουλία υψηλού πολιτικού συμβολισμού και μεγάλου πολιτικού ρίσκου, ώστε να υπάρξουν καθαρές λύσεις και καθαρές απαντήσεις» δήλωσε στον «Alpha» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Ο Δ. Τζανακόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κυβέρνηση θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και μάλιστα με απόλυτη πλειοψηφία, για να ολοκληρώσει το έργο της, για το οποίο «απαιτείται χρονικό διάστημα οκτώ μηνών». 
Όπως είπε: Η επιμονή του Κυρ. Μητσοτάκη να προαναγγέλλει πρόωρες εκλογές τού θυμίζει παραθρησκευτικούς ηγέτες στις ΗΠΑ που προαναγγέλλουν κάθε μήνα το τέλος του κόσμου. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν πρέπει να συνδυάζεται η ψήφος εμπιστοσύνης με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών, καθώς «πρόκειται για δύο διαφορετικές ψηφοφορίες και δεν προεξοφλεί η μία την άλλη». Χαρακτήρισε, τέλος, ως «απίστευτες ανοησίες» τα περί συναλλαγής και ανταλλαγμάτων σε βουλευτές.


Ν. Παππάς: Θα έχουμε την πλειοψηφία και για τη στήριξη της κυβέρνησης και για τις νομοθετικές μας πρωτοβουλίες
«Είναι τομή στα πολιτικά πράγματα και σηματοδοτεί μια νέα κατάσταση, γι' αυτό και βλέπουμε τις διαρκείς μετατοπίσεις της γραμμής όλης της αντιπολίτευσης», το νέο τοπίο που διαμορφώνεται μετά και την αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, σχολίασε ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Η πραγματικότητα δείχνει ότι εμείς θα έχουμε την πλειοψηφία και για τη στήριξη της κυβέρνησης και για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχουμε μπροστά μας» συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία των βουλευτών για την κυβέρνηση «η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχιστεί ομαλά η κατάσταση όπως είπε και ο Πρωθυπουργός».
Χαρακτήρισε ως «πολιτική απόγνωση» το να μιλούν κάποιοι για στημένο σκηνικό, συμπληρώνοντας ότι «είναι ανοησίες τα περί αποστασίας». «Έχουμε μία κατάσταση στην οποία ο Τσίπρας διαμορφώνει συναινέσεις και αυτό τρέμουν κάποιοι, το υπαρκτό ενδεχόμενο να καταφέρουμε να διευρύνουμε αυτές τις συναινέσεις όπως φάνηκε και χθες» τόνισε ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ.









«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ