ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Όλγα Γεροβασίλη: Η αγάπη για την πατρίδα δεν σχετίζεται με την πατριδοκαπηλία

Στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη αναφέρθηκε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, μετά το πέρας της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη της Μακεδονίας. «Ο Πρωθυπουργός έδωσε απάντηση με μια εμβληματική ομιλία για την ιστορική διαδρομή της χώρας, την ιστορική αλήθεια και τη σωστή πλευρά της ιστορίας» τόνισε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Έδωσε απάντηση σε όσα αναληθή παρουσιάζουν κάποιοι ως δήθεν ιστορικά στοιχεία. Απευθύνθηκε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, στους Μακεδόνες και σε όλη την Ελλάδα».
«Ξέρετε, η Αριστερά είναι πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας. Έδωσε αγώνες, έδωσε αίμα για την πατρίδα. Και η αγάπη για την πατρίδα δεν έχει καμία σχέση με την πατριδοκαπηλία και όλα αυτά τα ευτράπελα τα οποία βλέπουμε τελευταία και που, τελικά, δεν κάνουν κάτι άλλο παρά να ρίχνουν νερό στο μύλο της ακροδεξιάς» συμπλήρωσε η Υπουργός.
Δεν παρέλειψε μάλιστα, να εκφράσει την αισιοδοξία της για την υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου για τον Δήμο Θεσσαλονίκης. «Η Κατερίνα θα τα καταφέρει. Είναι νέα, δυναμική, δροσερή και φρέσκια. Ξέρει, θέλει και μπορεί».





«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ