ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για Τέμπη: Να μας πουν την αλήθεια για το παράνομο ξυλόλιο πριν από τις εκλογές. ***** Μητσοτάκης: Η αποχή στις ευρωεκλογές δεν είναι απάντηση. ***** Χανιά: Το θηριώδες αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Eisenhower» έφτασε στη Σούδα.

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ: ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Σεντένο: Έχουμε εμπιστοσύνη
Πεπεισμένος ότι δεν θα υπάρξουν αρνητικές εκπλήξεις για την Ελλάδα στις 21 Νοεμβρίου, όταν η Κομισιόν θα παρουσιάσει την έκθεσή της για τη χώρα μας στο πλαίσιο της ενισχυμένης εποπτείας, εμφανίστηκε ο Ευρωπαίος επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί, ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο δήλωσε αισιόδοξος πως η Αθήνα θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις στην περίοδο μετά από το πρόγραμμα.



Κατά τη συνέντευξη Τύπου, μετά το πέρας της συνεδρίασης των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, ο Πρόεδρος του Eurogroup επεσήμανε ότι η Αθήνα δεν έλαβε επιστολή από την Κομισιόν για το σχέδιο του προϋπολογισμού, σε αντίθεση με άλλες χώρες για τις οποίες υπήρξαν ενστάσεις. Επεσήμανε, δε, ότι οι θεσμοί έχουν εμπιστοσύνη στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων και την τήρηση των δεσμεύσεων της και τις επόμενες χρονιές, ώστε η χώρα να καταστεί success story.
Από την πλευρά του, ο κ. Μοσκοβισί σημείωσε ότι είναι θετική η συνεργασία με τις ελληνικές αρχές. «Μην περιμένετε αρνητικές εκπλήξεις», τόνισε αναφερόμενος στην έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα, η οποία θα παρουσιαστεί στις 21 Νοεμβρίου.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ