ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Κασσελάκης για bonus στο Δημόσιο: Γνωστές παλαιοκομματικές τακτικές. ***** Ανδρουλάκης: Στόχος μας το ΠΑΣΟΚ να ανταγωνιστεί τη Ν.Δ. στις επόμενες εθνικές εκλογές. ***** ΣΥΡΙΖΑ κατά Ανδρουλάκη: Η σοβαρότητα δεν κατακτιέται με την επίκλησή της. ***** Δεν παραιτείται ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ - «Θα συνεχίσω με μεγαλύτερη ένταση». ***** Γερμανία: Αρχίζει η δίκη των «Πολιτών του Ράιχ» - Σχεδίαζαν κατάλυση του πολιτεύματος.

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΒΡΟΦ - Η ΜΟΣΧΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Το αίτημα της επίσκεψης Λαβρόφ στην Αθήνα είχε διατυπωθεί από τη ρωσική πλευρά, ανέφεραν ελληνικές κυβερνητικές πηγές, με αφορμή δηλώσεις του Ρώσου πρέσβη στην Αθήνα Σεργκέι Μασλόφ, ο οποίος νωρίτερα σημείωσε πως δεν είναι πλέον κατάλληλη η χρονική περίοδος του Φθινοπώρου για έλθει στην Ελλάδα ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών.
Οι ίδιες διπλωματικές πηγές επισήμαναν μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι σε κάθε περίπτωση ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών είναι καλοδεχούμενος στην Αθήνα.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Tass, επικαλούμενο τον Ρώσο πρέσβη στην Αθήνα, η επίσκεψη του κ. Λαφρόβ στην Ελλάδα αναβάλλεταιΟ κ. Μασλόφ προανήγγειλε επίσης ότι η Ρωσία θα απελάσει Έλληνες διπλωμάτες.
Ανέφερε πάντως πως ο αριθμός των διπλωματών που θα απελαθούν και η ημερομηνία που αυτό θα συμβεί, δεν έχουν ακόμη καθοριστεί. «Σύμφωνα με την υπάρχουσα πρακτική, θα υπάρξουν αντίποινα», πρόσθεσε.
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ