ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα σε δρομολόγια ταχυπλόων λόγω ανέμων. ***** Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ο Κασσελάκης - «Ο νέος ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει όλη την Κεντροαριστερά». ***** Στην Κρήτη το πυρηνοκίνητο γαλλικό Αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκολ». ***** Ρόδος: Σύλληψη για παράνομο εμπόριο πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων. ***** Κόρινθος: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση για κλοπές και σε Αργολίδα και Αττική. ***** Εκρηκτικές ανατιμήσεις στην Τουρκία: Στο 70% επέστρεψε ο πληθωρισμός.

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

REUTERS: ΤΟ EUROGROUP ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ 4,8 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ

Η Ευρωζώνη θα συνδέσει την καταβολή κεφαλαίων 1,2 δισ. ευρώ ετησίως έως το 2022, με τη συνεχή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Αυτό προβλέπεται στο έγγραφο, στη βάση του οποίου συνεδριάζουν σήμερα οι Υπουργοί Οικονομικών της νομισματικής ένωσης. 
Σύμφωνα με το Reuters το έγγραφο, στο οποίο περιγράφεται η «Ενισχυμένη Εποπτεία» στην οποία θα υπόκειται η Ελλάδα μετά την έξοδο από το πρόγραμμα στις 20 Αυγούστου, αναφέρεται ότι η Αθήνα πρέπει να δεσμευθεί για διατήρηση πρωτογενών πλεονασμάτων στο 3,5% έως το 2022, καθώς και ότι δεν θα συγκεντρώνει νέες ληξιπρόθεσμες οφειλές.  
Θα πρέπει επίσης να δεσμευθεί σε δράσεις σε έξι τομείς: Στον δημοσιονομικό, στον τομέα κοινωνικής πολιτικής, χρηματοπιστωτικής σταθερότητας, αγοράς εργασίας και προϊόντων, ιδιωτικοποιήσεων και εκσυγχρονισμού της δημόσιας διοίκησης. 
Εάν η αξιολόγηση είναι θετική, η Ελλάδα θα λαμβάνει 1,2 δισ. ευρώ ετησίως ή 600 εκατ. ευρώ ανά εξάμηνο (Ιούνιο και Δεκέμβριο) από τα κέρδη, που διασφαλίζουν οι κεντρικές τράπεζες από το χαρτοφυλάκιο των ελληνικών ομολόγων. 
ΑΜΠΕ
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ