Δημοσκόπηση MRB: Προβάδισμα Κασσελάκη για την κούρσα στον ΣΥΡΙΖΑ, μάχη Φάμελλου - Πολάκη για τη δεύτερη θέση - Έκαναν όπισθεν στην Π.Γ. για τα κριτήρια - Ανοίγει ο δρόμος για την υποψηφιότητα Κασσελάκη. ***** Τύμπανα γενικευμένου πολέμου στη Μέση Ανατολή - Σφοδρές αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο. ***** Ε.Ε.: Βοήθεια 10 δισεκ. ευρώ για τις χώρες που πλήττονται από την κακοκαιρία Boris. ***** Δεν πάει στο Ισραήλ ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ - Ανέβαλε ξαφνικά την επίσκεψη ο Όστιν. ***** Ζελένσκι: Στις 26 Σεπτεμβρίου οι συναντήσεις με Μπάιντεν και Χάρις.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Α
παντήσεις από τον Γιώργο Γεραπετρίτη ζητά, με ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την παρουσία του ιταλικού ερευνητικού πλοίου «Ievoli Relume» που έκανε έρευνες στα διεθνή ύδατα, ανοιχτά της Κάσου και της Καρπάθου.
«Ο ελληνικός λαός δικαιούται μια ξεκάθαρη απάντηση από την Κυβέρνησή του: Είχε συζήτηση ο ΥΠΕΞ Γεραπετρίτης με τον Τούρκο ομόλογό του για να δοθεί και από μεριάς τους άδεια έρευνας στο ιταλικό πλοίο;», αναφέρει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Για ποιο λόγο η Τουρκία ευχαρίστησε την Ελλάδα, και την Ιταλία, για την συνεργασία; Ισχύει ότι δεν έχει ακυρωθεί η NAVTEX της Τουρκίας, που ισχυρίζεται ότι η ΑΟΖ της Ελλάδας στην συγκεκριμένη περιοχή ανήκει στην αρμοδιότητα της Τουρκίας;»
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ