ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν πάνω από 100.000 έως τις 12:00 το μεσημέρι - Εκτιμήσεις για μεγάλη συμμετοχή ***** Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί κάναμε το ΠΑΣΟΚ πιο ισχυρό, μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα. ***** Γ. Παπανδρέου: Η μαζική συμμετοχή ανοίγει δρόμους για μία μεγάλη, πράσινη, προοδευτική αλλαγή στη χώρα. ***** Νάντια Γιαννακοπούλου: Νέα δυναμική αρχή - Οι πολίτες να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. ***** Άννα Διαμαντοπούλου: Πάμε όλοι στις κάλπες, θέτουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. ***** Μιχάλης Κατρίνης: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για να ξαναγίνει δύναμη αλλαγής». ***** Χάρης Δούκας: «Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ». ***** Μ. Ανατολή: Νέος βομβαρδισμός στη Βηρυτό - Σε συναγερμό το Ισραήλ για την επέτειο της 7ης Οκτωβρίου.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Μάτι: Δίκαιη δίκη ζητεί ο Σύλλογος συγγενών θανόντων κι εγκαυματιών

Τ
ην μετατροπή των αδικημάτων από πλημμέλημα σε κακούργημα ζητεί ο Σύλλογος συγγενών θανόντων κι εγκαυματιών της 23ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική.
Σε ανακοίνωσή τους χαρακτηρίζουν τη διαδικασία συλλογικής στοιχείων της προδικασίας «λειψή» και την πρωτόδικη απόφαση «απαράδεκτη». Οι συγγενείς των θυμάτων και οι εγκαυματίες ζητούν μία δίκαιη δίκη για την απόδοση ευθυνών.

Ανακοίνωση του Συλλόγου Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών της 23ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική

«Άρχισε, σήμερα, 8/7/24, στο Εφετείο Αθηνών, η εκδίκαση, σε 2ο βαθμό, του εγκλήματος της 23ης Ιουλίου 2018, με 104 νεκρούς και 57 εγκαυματίες, από 5 οικισμούς (Νέο Βουτζά, Μάτι, Κόκκινο Λιμανάκι, Προβάλινθο, Αμπελούπολη) της Ανατολικής Αττικής. Μας πήρε 3 ώρες να καούμε και τρία χρόνια για την συλλογή στοιχείων της προδικασίας ,μιας διαδικασίας λειψής, η οποία κατέληξε σε μόλις 21 κατηγορούμενους με πολλούς εκτός κάδρου και τον χαρακτηρισμό του εγκλήματος, ως πλημμέλημα. Εξίσου, απαράδεκτη, ήταν και η πρωτόδικη απόφαση, γεγονός, που αποδεικνύεται και από την άσκηση έφεσης του Εισαγγελέα κατά όλων των κατηγορουμένων.
»Μια απόφαση αναντίστοιχη με το μέγεθος της τραγωδίας που προκάλεσαν οι υπαίτιοι, που προκάλεσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Ως Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών, της 23ης Ιουλίου 2018, στην Ανατολική Αττική, δηλώνουμε, πως όσο δεν αλλάζει ο χαρακτηρισμός από πλημμέλημα σε κακούργημα, το οποίο ακόμα και στον πρώτο βαθμό αφέθηκε να εννοηθεί στην πρόταση του κυρίου Εισαγγελέα, δεν μπορούμε να μιλάμε για δικαίωση.
»Παραταύτα, εμείς ζητάμε μια δίκαιη δίκη, σεβασμό από όλους τους παράγοντες της δίκης και ουσιαστική διάγνωση της αλήθειας και απόδοση των ευθυνών και των ορθών χαρακτηρισμών. Εμείς, ως Σύλλογος, θα προβούμε σε κάθε νόμιμη διαδικασία ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα μας, εντός και εκτός συνόρων για την αποκάλυψη της αλήθειας και την πραγματική δικαίωση των θυμάτων μας».



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ