ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΣΟΚ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ψήφισαν πάνω από 100.000 έως τις 12:00 το μεσημέρι - Εκτιμήσεις για μεγάλη συμμετοχή ***** Ν. Ανδρουλάκης: Μαζί κάναμε το ΠΑΣΟΚ πιο ισχυρό, μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα. ***** Γ. Παπανδρέου: Η μαζική συμμετοχή ανοίγει δρόμους για μία μεγάλη, πράσινη, προοδευτική αλλαγή στη χώρα. ***** Νάντια Γιαννακοπούλου: Νέα δυναμική αρχή - Οι πολίτες να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους. ***** Άννα Διαμαντοπούλου: Πάμε όλοι στις κάλπες, θέτουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. ***** Μιχάλης Κατρίνης: «Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για να ξαναγίνει δύναμη αλλαγής». ***** Χάρης Δούκας: «Σήμερα αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ». ***** Μ. Ανατολή: Νέος βομβαρδισμός στη Βηρυτό - Σε συναγερμό το Ισραήλ για την επέτειο της 7ης Οκτωβρίου.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Ν. Παππάς: Ο ΣΥΡΙΖΑ ηγέτιδα δύναμη μιας προοδευτικής συμμαχίας

«Στη Γαλλία επιβραβεύτηκε το πολιτικό αντανακλαστικό των κομμάτων της Αριστεράς, τα οποία ανταποκρίθηκαν πιεζόμενα, βεβαίως, από τις εξελίξεις, και ανέπτυξαν ένα εκλογικό μέτωπο, χωρίς να διαλύσουν τα κόμματά τους και έχοντας ένα πάρα πολύ σαφές πρόγραμμα», τόνισε ο Νίκος Παππάς, μιλώντας στα Parapolitika FM.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και τομεάρχης Οικονομικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία χαρακτήρισε τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών ως «ένα πολύ σοβαρό πολιτικό μάθημα και προς εμάς, τη βάση και την ηγεσία». Συμπληρώνοντας ότι «προφανώς πρέπει να ξεκινήσουν οι συνεργασίες από χαμηλά, προφανώς να υπάρξει συνεργασία εντός κοινοβουλίου και στους ενδιάμεσους θεσμούς κοινωνικής εκπροσώπησης, αλλά εδώ χρειάζονται και ηγετικές πρωτοβουλίες». Ο ίδιος θύμισε, μάλιστα, την πολιτική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, που συνεδρίασε το Σάββατο, λέγοντας: «Η απόφαση της Κ.Ε. λέει ότι θα γίνουμε η κινητήρια και ηγέτιδα δύναμη στη δημιουργία μίας προοδευτικής εκλογικής συμμαχίας. Είναι ένα τεράστιο βήμα για τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό».
Σχολιάζοντας απόψεις περί ανάγκης διάλυσης των κομμάτων που θα συμμετάσχουν σε έναν νέο φορέα, απάντησε ότι «η προοπτική ρευστοποίησης των κομμάτων θα επιφέρει ένα ακόμα κύμα απογοήτευσης στον προοδευτικό κόσμο μετά από τα δυσμενή εκλογικά αποτελέσματα» και ότι τα κόμματα πρέπει να διατηρήσουν την αυτοτέλειά τους ως καταλύτες αυτή της προσπάθειας.
«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ