Θριαμβος για τον Κιρ Σταρμερ και τους Εργατικους - Ξανα στην εξουσια μετα από 14 χρονια

Θριαμβος για τον Κιρ Σταρμερ και τους Εργατικους - Ξανα στην εξουσια μετα από 14 χρονια
Ο ηγέτης των Εργατικών Κιρ Στάρμερ δήλωσε ότι η χώρα ψήφισε για αλλαγή και ότι είναι η ώρα για το κόμμα του ν’ ανταποκριθεί στις προσδοκίες, μιλώντας μετά τη σαρωτική νίκη στις βρετανικές εκλογές, συγκεντρώνοντας 410 έδρες, από τις συνολικά 650 του Κοινοβουλίου. «Απόψε οι άνθρωποι εδώ και σε ολόκληρη τη χώρα μίλησαν και είναι έτοιμοι για την αλλαγή», δήλωσε ο Στάρμερ. «Η αλλαγή αρχίζει ακριβώς εδώ», τόνισε. Οι δημοσκοπήσεις που είχαν δει το φως της δημοσιότητας νωρίτερα, έδειχναν ότι το Εργατικό Κόμμα κερδίζει τις βουλευτικές εκλογές με καθαρή πλειοψηφία, τοποθετώντας τον Στάρμερ σε τροχιά ανάληψης της πρωθυπουργίας από τον Ρίσι Σούνακ, θέτοντας τέρμα σε μία περίοδο 14 ετών συντηρητικών Κυβερνήσεων στη Βρετανία

ΗΠΑ: Μεγάλοι χορηγοί εγκαταλείπουν τον Μπάιντεν - «Ήρθε η ώρα να φύγει» - Ο Τζο Μπάιντεν επιμένει πως θα παραμείνει μέχρι τέλους. ***** ΣΥΡΙΖΑ: 4 εκατ. η κρατική χρηματοδότηση - 3,5 εκατ. πηγαίνουν σε «Αυγή» και «Κόκκινο». ***** ΣΥΡΙΖΑ: Μέχρι να βρει άκρη η Ε.Ε. με τα «θα» της, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη να λάβει τα αναγκαία μέτρα. ***** Κασσελάκης: Συγχαρητήρια στους Εργατικούς για τη νίκη τους στις βρετανικές εκλογές. ***** Αλ. Τσίπρας: Η Αριστερά πρέπει να είναι έτοιμη για συγκρούσεις με τα μεγάλα συμφέροντα. ***** ΥΠΕΞ: Αυστηρό μήνυμα στην Αλβανία για την καθαίρεση Μπελέρη - Φρ. Μπελέρης: Το παζλ μεθοδεύσεων του Ράμα ολοκληρώθηκε σήμερα.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Παύλος Μαρινάκης: Λογικές «ξέρεις ποιος είμαι εγώ», δεν γίνονται αποδεκτές

Γ
ια το βίντεο που δείχνει τον Λευτέρη Αυγενάκη να χειροδικεί κατά υπάλληλο Αεροδρομίου μίλησε ο Παύλος Μαρινάκης, τονίζοντας πως λογικές «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» δεν γίνονται αποδεκτές. «Υπήρξε επικοινωνία με τον πρώην Υπουργό, μόλις ήρθε στο φως αυτό το βίντεο. Θεωρώ ότι πρέπει να ειπωθεί μια συγγνώμη σε κάθε περίπτωση και να δοθούν εξηγήσεις», είπε στον ΑΝΤ1.
Συμπλήρωσε δε, ότι: «Θα βγει ανακοίνωση από τον ίδιο σε λίγο. Περιμένουμε τη θέση του Βουλευτή του πρώην Υπουργού και πλέον Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας». Ο κ. Μαρινάκης επεσήμανε πάντως ότι: «Για τις περιπτώσεις της απόδοσης του κυβερνητικού έργου μπορεί να δίνεται χρόνος, αλλά σε περιπτώσεις συμπεριφορών, αυτές κρίνονται ακαριαία και λογικές «ξέρεις ποιος είμαι εγώ», δεν γίνονται αποδεκτές από τον Πρωθυπουργό».



«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ