Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμό Ρομά στη Φυλή - Βρέθηκαν πιστόλια, σφαίρες και χρυσές λίρες. ***** Ληστείες σε τρία Υπουργεία το ίδιο βράδυ: Νέα στοιχεία στην υπόθεση - μυστήριο. ***** Πολεμική Αεροπορία: Νεκρός 23χρονος σμηνίτης στη Σκοτίνα. ***** Μπακογιάννης κατά Δούκα για εγκαίνια «υπερπαραγωγή» - Παραμονές εκλογών του ΠΑΣΟΚ. ***** «Απαγορευτικό» του ΕΟΦ σε συμπλήρωμα διατροφής - «Το Skroutz να το αποσύρει άμεσα». ***** Αγνοείται ο Νορβηγός «γκουρού» της τεχνολογίας που εμπλέκεται στο σχέδιο του Ισραήλ με τους βομβητές - βόμβες. ***** Ιταλία: Φοιτήτρια κατηγορείται ότι δολοφόνησε και έθαψε δύο νεογέννητα παιδιά της. ***** Κάμαλα Χάρις: Συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι και στήριξη από σχεδόν όλο το Χόλιγουντ.

Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα πριν τις διακοπές


Μ
ήνυμα ότι συνεχίζεται αδιάκοπα το κυβερνητικό έργο επιθυμεί να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σημερινή Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στις 10:00, στο Μέγαρο Μαξίμου
Στη Συνεδρίαση θα γίνει μία επισκόπηση των νομοθετικών προτεραιοτήτων του επόμενου διαστήματος, ενώ θα δοθούν οι γραμμές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την καλύτερη συνεργασία των Υπουργών και των Γενικών ΓραμματέωνΟι Υπουργοί θα επιστρέψουν στα γραφεία τους στις 19 Αυγούστου, όταν θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός ενόψει της ΔΕΘ.

Η ατζέντα του Υπουργικού

Τα θέματα τα οποία θα συζητηθούν στη σημερινή Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου είναι τα εξής:
  • Παρουσίαση από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη του νομοσχεδίου: Παρεμβάσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, τον Κώδικα Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικαστικών Λειτουργών και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την εφαρμογή του νέου δικαστικού χάρτη.
  • Παρουσίαση από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της διαχείρισης αποβλήτων.
  • Παρουσίαση από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Υφυπουργό Κωνσταντίνο Κυρανάκη του νομοσχεδίου για την ολοκλήρωση της κτηματογράφησης.
  • Εισήγηση, τέλος, από τον Υπουργό Επικρατείας Άκη Σκέρτσο σχετικά με την αναθεώρηση των Σχεδίων Δράσης των Υπουργείων 2024.
Οδηγίες Μαξίμου προς Υπουργούς για τις καλοκαιρινές διακοπές

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα είναι οι Υπουργοί από σήμερα μέχρι και τις 19 Αυγούστου, όταν θα επιστρέψουν στα γραφεία τους. Το Μέγαρο Μαξίμου έχει ανάψει «πράσινο φως» για όσους θέλουν να κάνουν διακοπές «εκτός των τειχών», με μία όμως απαρέγκλιτη προϋπόθεση. Να μην δώσουν τροφή για αρνητικά σχόλιαΟ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει να δοθεί η εικόνα ότι η Κυβέρνηση «κατέβασε ρολά» και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει ρητή οδηγία να είναι συνετοί κατά την παρουσία τους στον τόπο των διακοπών τους. Αυτονόητη θεωρείται, στο πλαίσιο της παραπάνω οδηγίας, η περιορισμένη χρήση των social media.
ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
Newsroom



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ

WEB RADIO

WEB RADIO
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να παραμείνετε στην σελίδα μας, κάντε δεξί κλικ, άνοιγμα νέας καρτέλας

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ



Αιρετικες Ιδεες

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι παραπάνω απόψεις δεν απηχούν κατ΄ ανάγκη απόψεις της Εφημερίδας. Προβάλλονται όμως στα πλαίσια του πλουραλισμού και της διαφορετικής άποψης, που υποστηρίζει με σθένος η Εφημερίδα μας.
«The New Daily Mail»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΛΗ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ